Beauty | Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry Body Splash

by - 06:00:00

Vorige week kon je al een artikel zien over de prachtige shower foam van de Etos Botanical Boost lijn. Vandaag laat ik je het tweede product dat ik heb binnen deze lijn, namelijk de Body Splash, zien. 


Zoals ik in het andere artikel al vertelde, is Etos een samenwerking aangegaan met Hortus Botanicus Amsterdam, waarbij ze de vitale energie van planten hebben gebruikt om een nieuwe verzorgingslijn te creรซren. Ze hebben hiervoor de lekkerste wellnessproducten gebruikt en deze gecombineerd met de 'boostende' werking van van verschillende planten zoals jasmijn, vlierbloesem en munt. Ik heb twee producten uit de Elderflower & Raspberry lijn, de andere twee lijnen zijn Lime & Mint en Jasmine & Vanilla.


De Body Splash komt net als de shower foam in een mooie verpakking met rosรฉ gouden accenten. In combinatie met het roze vind ik dit echt heel mooi. Ook op deze verpakking zie je de planten die in de Body Splash zijn gebruikt. Het flesje is niet erg groot, maar is eigenlijk gewoon een perfect formaat om bijvoorbeeld mee te nemen in je tas. Het bevat 150 ml.


Achter op de fles wordt de werking van de planten nog eens uitgelegd. Ook dit is hetzelfde als bij de shower foam. 'De vlierbloesem is geliefd vanwege haar verzachtende eigenschappen en de framboos vanwege haar heerlijk friszoete geur. Beide planten staan bekend om hun revitaliserende werking'. 


De geur van de Body Splash vind ik echt heerlijk. Hij is zoet, een echte zomergeur dus, maar toch zou ik hem ook in de herfst kunnen dragen. Je ruikt namelijk echt een bloemen geur, door de vlierbloesem. Maar ook ruik je een zoetere geur er doorheen, wat dus waarschijnlijk de framboos is. De geur is sterker dan bij de shower foam, maar dat is ook logisch, aangezien dat het doel van dit product is. Nogmaals, je moet wel houden van zoete geuren, maar dit zit bij mij zeker wel goed. 


Dit is de eerste keer dat ik de geur van een Body Splash lekker blijf vinden. Vaak gaat de geur mij vervelen, omdat het meestal een geur is die je alleen in de zomer kunt dragen, omdat een Body Splash lichter is dan een parfum. Deze geur typeert zeker wel de zomer, maar is geen geur die na een tijdje gaat vervelen. Het blijft spannend door de combinatie van vlierbloesem en framboos en is zoet, maar ook erg fris op zijn manier. Hij blijft gedurende de dag niet erg lang zitten, maar dit komt weer omdat het een Body Splash is en geen parfum. Als je hem meeneemt in je tas, kun je het halverwege de dag nog even opspuiten en je kunt er weer tegenaan.

De Botanical Boost Elderflower & Raspberry Body Splash is verkrijgbaar bij de Etos en kost €4,99. Verder in deze lijn: Hand & Wash Lotion, Body Foam, Body Splash, Hand Cream, Shower Gel, Hand Scrub, Scented Sticks & Lip Balm.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties