Fashion | Boohoo Christmas Jumpers

by - 06:00:00

Het is bijna december en dat betekent dat het bijna tijd is voor kerst! Naast al het heerlijke eten, de cadeautjes en de gezelligheid, is dit voor veel mensen vaak de gelegenheid om helemaal los te gaan met de gekke kersttruien. Zelf draag ik ze niet, maar ik vind het wel erg leuk om de leukste op te zoeken op het internet. Dit keer belandde ik in de webshop van Boohoo en zocht ik een paar leuke voor je uit.


I Sleigh
Met een woordgrap op het populaire woordje 'Slay' is dit natuurlijk een heel toepasselijke trui dit jaar. Ook nog eens niet zo traditioneel, maar toch met een kerstig tintje.

#ElfieSelfieGameStrong
Iedereen kent tegenwoordig die app wel, waarmee je met foto's van je familieleden of vrienden een hilarisch filmpje kunt maken, waarin jezelf met je familie te zien bent terwijl je de vetste dansmoves doet. En dat allemaal als elfje.

Piste Off
Deze vind ik zelf echt heel erg leuk. Toch een klein beetje traditioneel, door de kleur en de sneeuwvlokjes, maar met een erg leuke twist door het woordgrapje.

Gingerbread Jumper
Deze vind ik ook echt heel tof. De gingerbread mannetjes vind ik altijd heel erg schattig en doen me meteen aan kerst denken. In een traditioneel rode kleur, wat het nog feestelijker maakt.

Emoji Jumper
Deze trui is helemaal van nu door de emoji die erop staat. Als hij geen kerstmuts op zou hebben, zou je hem ook in andere perioden aan kunnen. En ja hoor, dat kan met die muts nog steeds als je dat wilt ;)

Dit waren weer de leukste truien die ik kon vinden dit jaar. Vorig jaar heb ik ook zo'n artikel gemaakt. Ben je benieuwd welke truien ik toen heel leuk vind, kun je die hier nog even bekijken!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties