Persoonlijk | 10x artikelen waar ik trots op ben

by - 06:00:00

Ik schrijf nu al zo'n anderhalf jaar artikelen. Het eerste halfjaar was dit iedere maandag t/m vrijdag, nu is het alleen nog op maandag, woensdag en vrijdag. Ik heb in de tussentijd dus al aardig wat weg getypt. Tijd om eens terug te kijken op de tien artikelen waar ik het meest trots op ben. In willekeurige volgorde.

Dit is een vrij recent artikel. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik zo gedetailleerd een look heb laten zien en er ook zoveel moeite voor heb gedaan om de foto's goed te krijgen. Looks waren tot voor kort niet echt mijn sterkste punt, maar ik probeer meer te oefenen en dat kan je zien aan dit artikel en de video's die de laatste tijd online zijn gekomen.

Dit is een artikel die ik schreef naar aanleiding van mijn frustratie. Een gesprek dat ik bijna wekelijks moet voeren als ik ergens heen wil, iets wil kopen, of gewoon tijdens een gesprek met een onbekend iemand. Mensen schatten me vaak jonger en dat is op zich niet zo erg, maar het kan wel vervelend worden en dat moest ik even van me af schrijven in dit artikel.


Nu zal je vast denken: 'Huh, waarom ben je trots op een shoplog?'. Nou, zoals je misschien weet schrijf ik niet heel veel fashion artikelen. Vaak is het een wishlist of een Outfit of the Day. Dit keer maakte ik foto's van de spullen die ik kocht bij de Primark en dit deed ik ook nog eens op een manier die ik nooit eerder had gedaan. Nu ik erop terugkijk, bedenk ik me dat ik dit best vaker kan doen.

Een artikel waar ik in ga op mensen die al oordelen over je klaar hebben terwijl ze helemaal niet de moeite nemen om je te leren kennen. Ik heb hier zelf helaas ook vaak last van en kan me dit toch behoorlijk aantrekken. Dit artikel was naast een motivatie voor de lezers, ook een grote motivatie voor mezelf om hier afstand van te doen en er boven te staan.

Het eerste artikel waarin ik voor iemand anders een product mocht testen. Ik kreeg namelijk via Jamey van Beauty-Unboxing.nl de gelegenheid om een spray tan van MArc Inbane te testen. Als ik terug kijk naar dit artikel, ben ik erg trots op het proces, de foto's en hoe het artikel uiteindelijk is geworden. Het is ook op haar blog gepubliceerd.


Ook dit was weer een manier om mijn frustratie te uiten. Door mijn angststoornis kan ik heel veel dingen niet doen. Ook al wil ik ze heel graag. Sommige mensen snappen alleen niet, waarom ik dan af en toe wel uit kan gaan. In dit artikel leg ik uit dat dit ook lang niet altijd leuk is voor mij en waarom ik het dan toch wel doe. Want ja, er worden vaak meteen conclusies getrokken, terwijl ze eigenlijk niks weten. En ik wilde dat graag uit de wereld helpen.

Ook dit is een vrij recent artikel. Ik schreef een review over mijn eerste vier Colourpop oogschaduws. Dit artikel is bij mij vooral favoriet door de foto's. Deze waren zo goed gelukt, dat ik meteen wist dat het leuk werd om het artikel te schrijven. Beelden voegen heel veel toe en bij een review is dat natuurlijk erg belangrijk. Ook de swatches en het uiteindelijke plaatje wat ik daarvan heb gemaakt, is een absolute favoriet.

Zoals je merkt, ben ik erg trots op mijn persoonlijke artikelen. Ze zijn een uitlaatklep van mijn gedachten en vooral met betrekking tot mijn angststoornis vind ik het belangrijk dat ik dit een stem geef op mijn blog. Zo vertel ik in dit artikel welke reacties ik zoal krijg op mijn sociale fobie, wat mensen ervan vinden en hoe ik daarmee omga.


Nadat ik mijn kamer had verbouwd, was het natuurlijk tijd om dit vast te leggen en te delen. Ik ben nog steeds heel blij dat ik mijn kamer toen veranderd heb en dit artikel bevestigt dit alleen maar. Door de foto's krijg je een goed beeld van hoe mijn leven is. Mijn kamer is namelijk echt een weerspiegeling van mezelf. En zeg nu zelf, als je naar die foto's kijkt, krijg je toch zin in kerst?

Dit is eens een keer iets heel anders. Een review van een app die aan de hand van een foto van je gezicht, je een make-over kan geven. En dat is precies waarom ik er zo trots op ben. Ik deed een keer iets anders dan een beauty review of een wishlist of tag. Ik heb een app gedownload, het uitgeprobeerd en je uitgebreid laten zien hoe hij werkt en wat ik ervan vindt. Ook weer leuk om nog eens te doen!

Dit waren dan de tien artikelen waar ik het meest trots op ben. Natuurlijk ben ik trots op ieder artikel wat ik schrijf, maar dit zijn wel de pareltjes die de afgelopen anderhalf jaar zijn ontstaan. En ik hoop er nog velen te mogen schrijven!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties