Beauty | Beebee Mattique Hybrid Lip Gloss in Sporty Nude

by - 06:00:00


Iedere maand is het weer een verrassing wat er door de brievenbus komt als het tijd is voor het pakketje van Makeup Actie. Ook vorige maand was ik weer positief verrast door een mooie lipgloss in een nude kleur die ik je vandaag wat beter ga laten zien.


Ondertussen hoef ik je, als je mijn reviews van Beebee producten vaker leest, denk ik niet meer uit te leggen dat ik mij online heb aangemeld bij makeupactie.nl en dat ik daardoor iedere maand een product van Beebee door de brievenbus krijg voor maar €5,99 per maand. Ben je hier zelf ook benieuwd naar? Ga dan even naar de site en meld je aan. Al eerder kreeg ik onder andere een geweldige poeder, eyeliner, wenkbrauwpoeder en nu dus een lipgloss binnen, waardoor ik eigenlijk van mening ben dat ieder product van hele goede kwaliteit is.


De lipgloss ziet er aan de buitenkant erg mooi uit. Ik denk dat ik dit vind omdat ik de kleur van het product echt de perfecte kleur vind voor een lipstick. Ik ben niet van de felle kleuren, dus dit was voor mij perfect. Ook de verpakking is weer erg mooi, met de zwarte en gouden details. De manier waarop de naam op de huls is geschreven, geeft mij een erg chique gevoel. Ook de combinatie met dezelfde roze kleur op het kaartje met informatie, vind ik erg mooi.


Maar het gaat natuurlijk om het product zelf. Er waren drie kleuren die werden verzonden: Sporty Nude, Muffin en Dolce Vita. Het was voor mij wel behoorlijk lastig om erachter te komen welke kleur ik had, aangezien dit niet op de verpakking staat aangegeven. Ik twijfelde dus tussen de twee lichtste kleuren. Maar na het internet even afgestruind te hebben en de kleurtjes te hebben vergeleken, kwam ik er toch achter dat ik de lichtste kleur heb, die dus Sporty Nude heet.


Dit kleurtje vind ik zelf echt heel mooi en mijn lipstick collectie bestaat dan ook al vooral uit deze tinten. Ik was hier dus heel blij mee. Het product ziet er mooi uit, niet te dik en ook niet te uitdrogend. Want hoewel er lip gloss op de verpakking staat, als jij er met een tissue overheen dept, dan wordt de kleur mat. Doe je dit niet, dan zal er toch een glansje te zien blijven en is hij dus helemaal niet uitdrogend. Dit is wel een grappig idee, omdat je zo met ÊÊn product toch meerdere opties hebt.


Ik ben iedere maand toch weer erg blij met de producten die worden opgestuurd door Makeup Actie. Het zijn producten van goede kwaliteit en dit kan je ook wel zien aan de prijs. Zo kost deze lip gloss €19,95 als je hem wilt kopen in hun webshop. Maar zoals ik al zei, meld je je nu aan bij Makeup Actie, dan ontvang je iedere maand een product voor alleen de verzendkosten en de eerste maand betaal je zelfs maar €1! Ik zou zeker even een kijkje nemen!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties