Beauty | Catrice Lash Dresser Comb Mascara

by - 06:00:00


Nog nooit eerder heb ik een review geschreven over mascara. Dit is namelijk altijd een product geweest, wat ik eigenlijk het minst belangrijk vond. Zolang mijn wimpers maar wat donkerder en langer waren, vond ik het goed. De afgelopen maanden heb je misschien dit product al eens langs zien komen, maar vandaag krijgt het toch zijn eigen artikel. Namelijk mijn huidige mascara, de Catrice Lash Dresser Comb.


Nu zal je denken, wat kan er zo bijzonder zijn aan een mascara? Dat dacht ik in eerste instantie ook. Maar de manier waarop deze mascara werkt, is zo anders dan normale mascara, dat je er meteen anders over denkt. Dit product heeft namelijk geen borsteltje met haartjes rondom, maar alleen een kammetje aan één kant. Ik was eerst behoorlijk sceptisch toen ik hem kocht en dacht dat het niet fijn zou zijn, maar ik ben toch van mening veranderd. Door de manier van aanbrengen gaan je wimpers automatisch niet meer klonteren en dat is toch een behoorlijk verschil.


Het borsteltje is dus echt een soort kammetje, waarmee je dus je wimpers kamt en tegelijkertijd je mascara aanbrengt. Ik vind het nog wel fijn om van tevoren eerst een licht laagje met een andere mascara aan te brengen, zodat je wimpers al wat uit elkaar zijn en daarna deze toe te voegen. Dit komt omdat er in eerste instantie niet veel product afkomt. Dit zie je pas bij de tweede laag. Ook droogt de mascara erg snel op, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je bijvoorbeeld moet niezen, net na het aanbrengen van je make-up.


Ik vind dat deze mascara een make-up look echt afmaakt. Hierboven zie je daar een voorbeeld van. Ik had hier geen eyeliner gebruikt en toch lijken mijn wimpers erg vol en zwart. Zoals je ziet breng ik de mascara nooit helemaal bij het begin van de wimpers aan, omdat ik dan overal zwarte vegen krijg. Ook doe ik niet zoveel dat ik spinnenpoten krijg. Een klein laagje is voor mij genoeg. Met dit borsteltje kun je het veel preciezer aanbrengen en heb je minder kans dat het over je net gecreëerde make-up look terecht komt.


Al met al dus een heel fijn product, als je eerst een laagje van een andere mascara aanbrengt. Het product zie je bij het tweede laagje veel beter dan bij de eerste. Het uit elkaar halen van de wimpers is voor mij echt een groot pluspunt, ik vind geklonterde wimpers echt niet mooi. Ook brengt het veel preciezer aan dan een andere mascara met een normaal borsteltje en droogt het product erg snel op.

De Catrice Lash Dresser Comb is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €4,59.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties