Beauty | Makeup Revolution Iconic Blush Bronze & Brighten Palette in Golden Hot

by - 06:00:00

In de Mystery Bag die ik ontving na een Black Friday bestelling bij Boozyshop zaten allerlei producten van Makeup Revolution. Zo kregen we onder andere een mooi oogschaduw palette, twee lipproducten een kwastensetje, maar ook dit palette die ik je vandaag wil laten zien.


Het Iconic Blush Bornze & Brighten palette is zoals je misschien al snapt een palette met drie verschillende producten. Een blush, een bronzer en een brighten product, oftewel een highlighter. Wij kregen hem in de variant Golden Hot, wat ons meteen aan prachtige zomerkleuren deed denken.


Als je het palette openmaakt, word je dan ook meteen vrolijk van de kleuren die je ziet. Aan de linkerkant zie je een prachtige bronzer, met een kleine shimmer. In het midden een highlighter, die naar ons idee echt prachtig is voor de feestdagen en aan de rechterkant een matte blush met een roze, peachy ondertoon.


De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd, vond ik. Ook vind ik de naam van het palette, Golden Hot hier goed bij passen, vanwege de kleur van de bronzer en de prachtige shimmer in de highlighter. Door de frisheid van de roze blush doet het me echt denken aan de zomer, want in de winter ga ik vaak voor wat donkerdere blush kleuren. Deze combinatie is ook erg mooi om te gebruiken als je naar een feestje gaat bijvoorbeeld.


Toen was het tijd om de kleuren te gaan swatchen. Ik was meteen benieuwd naar het pigment en de kleur van de blush, maar stiekem ook naar de highlighter. Zoals je ziet zit er een prachtige subtiele shimmer in de bronzer, waarmee je wel moet oppassen dat het niet 'too much' wordt als je daar ook de highlighter aan toevoegt, die zoals je ziet, bomvol zit met glitter. Ook vond ik de kleur wat donker voor een highlighter, maar als je deze subtiel aanbrengt, geeft dit een erg mooi effect. De blush is mat, maar heel goed gepigmenteerd en kun je goed opbouwen.


Al met al vind ik dit echt een mooi palette, ook al hou ik zelf niet echt van bronzers met een shimmer. Voor de zomer is het een fantastisch product om zo die zomerse glow te krijgen en zelfs in het najaar nog een tijdje te houden. De blush is wel een kleur waar ik erg fan van ben geworden en deze gebruik ik dan ook vaak. De highlighter moet je een beetje mee oppassen, maar zal ik ook in de zomer vaker gebruiken!

Het Makeup Revolution Iconic Blush Bronze & Brighten Palette in Golden Hot is verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €4,95.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties