Beauty | Makeup Revolution The One Blush Stick in Rush

by - 06:00:00

Een tijdje geleden was het Black Friday en toen heb ik zoals jullie in de vorige video hebben gezien, een Mystery Bag ontvangen bij een bestelling via Boozyshop. Daarin zat onder andere deze blush stick van Makeup Revolution die ik je vandaag wat beter ga laten zien. 


Zoals ik al zei is het dus geen gewone blush in een doosje, maar een stick. De verpakking is zwart met gouden letters en bovenaan zie je een voorproefje van de kleur van de stick. Het principe van een blush stick vind ik best apart, ik heb dit nog nooit gebruikt, dus ik ben erg benieuwd of het handig en fijn is.


Op de verpakking staat verder de naam van de kleur, dit is de kleur Rush. Een blush met een oranje/bruine ondertoon, iets wat ik ook nog niet zoveel in mijn stash heb en wel eens leuk vind om te gebruiken. Wat me verder opvalt, is dat er staat: 'vibrant or sheer for cheeks or lips'. Hierin staat dus dat je hem zowel fel als vrij neutraal kunt dragen door hem nat of droog te gebruiken, maar daarnaast ook nog eens op je lippen kunt gebruiken. 


De stick zelf heeft ook een hele mooi verpakking. De kleurencombinatie van zwart en goud is erg mooi en geeft het idee dat het een heel duur product is. Dit is zeker een product dat naast mooi op je gezicht ook nog eens heel mooi in je stash zal staan. Het idee van een stick is erg fijn, omdat je met dit product dus in één keer een mooie look kan creëren, zonder dat je nog andere dingen zoals een kwast nodig hebt. Je kan hem meenemen in je tas en door de dag heen een beetje bijwerken voor een fris gezicht.


De reden dat ik zeg dat je in één keer een mooie look kunt creëren is, omdat het naast een blush ook meteen een highlighter is. Er zitten namelijk hele subtiele glitters in de stick, waardoor je een mooie glowy look krijgt. De kleur van de stick is inderdaad een mooie roze kleur, maar wel met een oranje/bruine ondertoon, waardoor het een soort perzikkleur wordt. Maar of deze kleur ook zo mooi op je huid overkomt, is dan de vraag.


Dat heb ik dan natuurlijk meteen even getest. Op het moment dat je de stick droog over je huid haalt, komt er een behoorlijk pigment af. Voor sommige mensen zal dit teveel zijn en anderen houden er juist van. Je kunt de stick zoals ik eerder al zei ook nat gebruiken, waardoor het pigment wat subtieler en minder heftig wordt. Wil je dit nu niet nat doen? Dan kan je natuurlijk de blush een beetje uitvegen, waardoor je de kleur wat minder heftig maakt en het een stuk subtieler is.


Ik ben erg te spreken over dit product. Zowel het uiterlijk als het product zelf zijn echt heel mooi. De zwarte huls met gouden letters geven je stash een mooie look en de blush is qua pigment echt heel mooi. Als je de blush uitveegt over je gezicht, zal deze niet meer zo plakken en veranderen in een soort poeder, zodat het minder heftig eruit ziet en ook niet zo onaangenaam voelt. Toch zie je nog voldoende kleur en geeft het je in combinatie met de glans meteen een mooie complete look!

De Makeup Revolution The One Blush Stick is verkrijgbaar bij Boozyshop en kost €6,49 per stuk.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties