Lifestyle | 'Is het al bijna kerst?' TAG

by - 06:00:00

Het is de feestdag waar we met z'n allen het meest naar uitkijken. Over iets minder dan twee weken is het dan zover. Ik heb het natuurlijk over kerst. Ik was op internet op zoek naar leuke tags over de kerst en kwam deze 'Is het al bijna kerst?' tag tegen bij TheMommyDiaries en ik vond hem meteen perfect. Kijk je mee naar mijn antwoorden?


Is het al bijna kerst? Hoeveel dagen nog tot het kerst is?
Op het moment dat ik dit artikel schrijf is het 12 december, wat betekent dat het nog 13 dagen wachten is tot kerst! Ik denk dat we dan wel mogen zeggen dat het bijna kerst is :)

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Heel erg. Ik denk wel een 9. Eventjes lekker vakantie, gezellig met familie en leuke dingen doen. En vergeet natuurlijk het heerlijke eten en snoepen niet.

Wanneer zet jij de kerstboom op?
Meestal doe ik dit eind november, begin december al. Ik ben altijd aardig vroeg. Dit jaar waren we echter iets later, omdat we een druk Sinterklaas weekend hadden, ik moest leren voor mijn examen en ook nog een dagje naar de Efteling ging. Uiteindelijk hebben we de boom op 7 december dan echt gezet. Je kunt daarvan een vlog op ons YouTube kanaal vinden!


Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
Mijn ideale boom ziet er sowieso mooi en overzichtelijk uit. Ik hou niet van te veel tierelantijntjes en teveel verschillende dingen in de boom. De kleuren moeten matchen en het moet allemaal een mooi geheel zijn. Mijn favoriete kleuren voor kerstballen zijn wit, rosé goud en een bruin tint. Verder mag er nog wat mooi lint in, maar dat was het dan ook wel.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Misschien wat afgezaagd, maar 'All I Want for Christmas is You' is toch nog steeds wel een favoriet. Maar ook 'Driving Home for Christmas' heeft iets speciaals en vind ik nog iedere keer leuk om te horen. Wat is jouw favoriet?

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Dit jaar zie je gelukkig overal weer de groene en groen met een tikkeltje witte kerstbomen, maar de hele witte of bijvoorbeeld roze of ander gek gekleurde kerstbomen vind ik echt afschuwelijk. Ook kerstbomen met glitters, linten, heel veel gekleurde ballen en hele huizen vol met lichtjes vind ik niet mooi.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?
Eigenlijk gaan wij altijd gewoon drie dagen gourmetten. Eén keer bij mij thuis, één keer bij Martijn met zijn familie en de dag daarna om de restjes op te eten. Maar dit jaar gaan we met mijn moeders kant van de familie wokken en daar heb ik ook wel heel erg zin in!


Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?
Meestal een jurkje of een rokje, als het maar zwart is. Dit jaar wil ik een zwart shirtje met kanten mouwen dragen, met een grijs rokje en leuke laarsjes. Verder weet ik nog niet echt wat de andere outfits gaan worden. Maar meestal kom ik toch wel op zwart.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Ik hoop dat ik het dan nog steeds met Martijn kan vieren en de familie bij ons op bezoek komt met hun kinderen en wij natuurlijk ook een mooi gezin met kinderen hebben, waarmee we gezellig de feestdagen kunnen vieren.

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?
Het geeft mij echt een kerstgevoel door lekker een kopje warme chocomel te drinken, bij de kerstboom, met een kerstmuziekje op en een spelletje te doen met de familie. Dat is toch wel iets wat we ieder jaar doen. Bijvoorbeeld Triviant of Monopoly. Dat geeft me echt een kerstgevoel.

Wat geeft jou echt een kerstgevoel?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties