Moments of Bliss | Mijn favoriete herinneringen van 2016

by - 06:00:00

Het is ontzettend snel gegaan, het jaar 2016 is alweer bijna voorbij. Een perfect moment om terug te blikken op alle dingen die zijn gebeurd, die ik heb gedaan en waar ik erg blij van word. Ik neem je mee terug in de tijd naar een jaar geleden en loop met je door mijn favoriete herinneringen van 2016.


Januari: Beginnen met vloggen
In januari 2016 besloot ik eens een dagje te vloggen. Ik volg zelf al sinds 2011 vloggers en het leek me altijd erg leuk om al je herinneringen vast te leggen en ze zo later terug te kunnen kijken. We begonnen met een dagje, maar omdat ik het zo leuk vond, ging ik al snel mijn weekend vloggen en ook de dagen waarop we leuke dingen deden. Nu zijn we bijna een jaar en 50 vlogs verder en ik ben ontzettend blij dat ik hiermee ben begonnen. We kunnen al onze leuke momenten terug kijken en het is toch bijzonder dat dat allemaal op video staat.

 

Februari: Beauty & Bliss breidt uit; Sterre gaat ook bloggen en vloggen
In eerste instantie zou ze alleen gaan filmen voor ons YouTube kanaal, maar vanwege haar snel groeiende lipstick stash, besloot ze ook af en toe een artikel te schrijven over haar pareltjes. Dit vond ze zo leuk dat ze ook over andere beauty producten ging schrijven en later zelfs een paar persoonlijke artikelen online zette. Ik vind het fantastisch om dit te kunnen doen met mijn kleine zusje en het heeft ons het afgelopen jaar nog dichter bij elkaar gebracht. Ook al hebben we een best groot leeftijdsverschil, we zien dat zelf absoluut niet zo, waardoor we niet alleen zusjes, maar ook vriendinnen zijn.


April: Ik word ten huwelijk gevraagd!
En dan natuurlijk eigenlijk het hoogtepunt van het jaar voor mij. Martijn vraagt mij op 15 april ten huwelijk tijdens een fotoshoot bij het kasteel in Renswoude. Zijn ouders waren die week 25 jaar getrouwd en hielden die avond een feest voor de familie waardoor we er allemaal erg netjes en mooi uit moesten zien. Ze hadden ook een fotoshoot geregeld met de nicht van Martijn, waarna wij door een limo werden opgehaald en naar het kasteel werden gebracht. Ik had niets door omdat de fotoshoot gewoon nog door ging. Het moment is zowel op foto als op video vastgelegd en ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Het was het beste moment van mijn leven!


Juli: Op vakantie met de familie
Ik heb 5 broertjes en zusjes en omdat onze ouders gescheiden zijn, zijn we niet erg vaak met zijn allen bij elkaar. We besloten dan ook dit jaar met zijn vieren op vakantie te gaan, Martijn en ik en mijn broertje Robin en zijn vriendin Shirley. Sterre voegde zich al snel toe en bleef ook voor een groot gedeelte van de week en als klap op de vuurpijl kwam ook mijn middelste broertje Ian een paar dagen langs. Het was erg gezellig om weer eens met alle oudste kinderen samen te zijn en ook nog eens op vakantie. We hebben heerlijk gelachen, gespeeld, gegeten en vooral genoten!


Augustus: Een nachtje in Scheveningen
Martijn en ik hadden nog vakantie en besloten een dagje naar Scheveningen en Madurodam te gaan. Het was een geweldige dag en 's avonds op het terras bij het eten besloten we twee dagen later terug te komen en een hotel te boeken. Het was dat weekend 'Vuurwerkfestival', waardoor het nog leuker was voor ons om nog een keertje te gaan. We boekten een hotel in de buurt van het strand en hebben twee fantastische dagen in Den Haag en Schevingen gehad.


December: Een dagje naar de Efteling met papa en Robin
Het was al een tijdje geleden dat mijn broertje Robin, mijn vader en ik een dagje naar de Efteling waren geweest en omdat we dit alle drie erg leuk vinden om te doen, besloten we afgelopen maand weer een keertje te gaan. Het was de Winter Efteling, wat betekende dat veel grote attracties dicht waren, maar het was wel allemaal erg mooi versierd, er was een schaatsbaan, kampvuren en leuke hutjes waar je warme chocomel kon drinken. We hebben pannenkoeken gegeten in ons favoriete restaurant en we hebben het ontzettend naar onze zin gehad.


Gezellige momenten met familie
Dit zijn de momenten die we het hele jaar door hebben, met de familie. Als we samen zijn willen we dit graag vastleggen op foto's om er zo later nog eens op terug te kunnen kijken zoals ik nu doe. Het was een fantastisch jaar en ik hoop dat het volgend jaar maar net zo leuk en liefdevol mag worden!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties