Persoonlijk | 5x mijn kerst favorieten

by - 06:00:00

Vorige week vulde ik al een tag over kerst in, maar we kunnen er deze week natuurlijk met z'n allen geen genoeg van krijgen. Vandaag vertel ik je wat meer over mijn favorieten met kerst zoals mijn favoriete liedje of wat mijn favoriete outfit is.

Mijn favoriete Kerst liedje?
Ik moet zeggen dat dit jarenlang Mariah Carey met All I Want For Christmas is You is geweest, maar ik die de laatste tijd niet meer zo heel leuk vind. Ik luister nu graag naar Sky Radio waar ze de hele maand december The Christmas Station zijn en dus ook volop kerstmuziek draaien. Ik kan je niet echt vertellen wat mijn favoriete liedje op dit moment is, maar de hele kerst CD van Michael Bublé is erg geliefd. Ook Driving Home For Christmas blijft een klassieker.


Mijn favoriete Kerst decoratie?
Dit jaar heb ik een aantal nieuwe decoraties gekregen van Martijn, deze kun je morgen in onze nieuwe video zien, maar die kan ik je nu natuurlijk nog niet laten zien. Een andere favoriet is mijn kerstboompje met woorden die ik een aantal jaar geleden kocht, in combinatie met mijn lieve hertje. Deze zet ik dan ook weer ieder jaar neer en ik krijg er meteen een fijn kerstgevoel van!

Mijn favoriete Kerst eten en drinken?
Wij gaan met kerst altijd wokken met de ene kant van mijn familie en met Martijn zijn familie gaan we altijd gourmetten. Ik vind het eten niet eens echt het leukst, maar meer dat de hele familie bij elkaar is, want dat is aan mijn kant niet vaak zo. Toch vind ik wokken altijd lekker en associeer ik gourmetten toch meer met kerst. Ook de chocolaatjes horen natuurlijk ook bij kerst en mijn lievelingsdrankje is absoluut warme chocomel met slagroom.


Mijn favoriete Kerst outfit?
Dit jaar denk ik dat ik voor een rokje ga. Afgelopen jaren heb ik eigenlijk altijd hetzelfde groen/blauwe jurkje gedragen, van de Primark. Dit is echt een klassieker in mijn ogen, omdat ik deze al vier jaar heb. Dit jaar ben ik van plan eens iets anders te doen en te gaan voor een grijs of zwart rokje met een mooie top erboven. Een Outfit of the Day komt er zeker weten aan!

Mijn favoriete Kerst traditie?
Wij hebben niet echt een traditie. Behalve dan het wokken met de hele familie. Toch vind ik het leuk om op kerstavond bijvoorbeeld een kerstfilm te kijken zoals Home Alone omdat we dit vroeger ook altijd deden. Kerst draait voor mij meer om het samen zijn met familie dan om iets anders. Dat is dan ook onze traditie!

Wat is jouw Kerst favoriet?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties