Sterre's Lipstick Stash | Catrice Ultimate Stay Lipstick

by - 06:00:00

Een paar maanden geleden had ik al een artikel geschreven over een Catrice Ultimate Stay lipstick, maar omdat ik er nog twee bij heb gekocht, kan het niet anders dan dat ik er nog een artikel over schrijf.

In de zomer was er een actie; twee lipsticks voor €5, waardoor ik meteen besloot deze twee lipsticks te kopen. De Ultimate Stay lijn van Catrice zit permanent in het assortiment, maar vanwege de prijs van delipsticks koop ik ze niet vaak. Nu door de korting was het natuurlijk veel fijner om ze te halen.Deze lipstick is helemaal mat zwart aan de buitenkant en heeft het merk Catrice op de verpakking. Onder op de verpakking zit zoals bij elke lipstick een sticker met de kleur en de naam van het product. De eerste lipstick heet 070 Plum & Base en is een lichtpaarse kleur, heel mooi voor in de herfst. De tweede die ik kocht heet 170 Beauty in Everypink en is een knalroze kleur, maar tegelijk ook gewoon heel mooi zacht.

Zelf draag ik nu meer de paarse kleur dan de roze, omdat het nu natuurlijk rond herfst/winter is nu ik dit artikel schrijf. Ik vind de Catrice lipsticks heel fijn, omdat ze makkelijk aan te brengen zijn. Een nadeel is dat ze er wel snel vanaf slijten en in de randjes en lijntjes blijven zitten.

Het eerste artikel over 150 Chocolate Kiss kun je hier vinden.

Catrice Ultimate Stay Lipstick  is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister en kost €4,99.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties