Sterre's Lipstick Stash | Essence Me & My Umbrella

by - 06:00:00

In oktober kreeg Essence weer een nieuwe limited edition lijn. Natuurlijk moest ik de lipsticks als eerst bekijken en ik besloot de twee beauty's meteen toe te voegen aan mijn stash.

Omdat het een limited edition lijn was, zijn deze lipsticks dus niet meer verkrijgbaar. Ik bestelde ze via de site van Kruidvat, omdat ik door schooltijden nog maar weinig tijd heb om naar de winkel zelf te gaan. Essence heeft een budget make-up lijn, Van gezichtproducten tot oogproducten, lipsticks, nagellak, kwasten voor make-up en nageltools.


De verpakking van deze lipsticks zijn breder dan de normale lipsticks. Ze hebben geen sticker onderop met de naam, maar op de dop zit een codesticker met de naam erop. De donkerrode lipstick waarvan de verpakking lijkt alsof hij bijna zwart is, heeft een paraplu, een regenwolkje en wat blaadjes op de dop en is mat afgewerkt. Deze lipstick heet 01 Crazy Autumn Love. De roze lipstick heeft ook deze plaatjes op de dop en is ook mat afgewerkt, Deze lipstick heet 02 I <3 Rainy Days.


De kleur van 01 Crazy Autumn Love is donkerrood en is mat, De kleur van 02 I <3 Rainy Days is oud donkerroze en ook mat. Zelf vind ik dat deze lipsticks een beetje naar zeep ruiken, De lipsticks zijn schuin afgesneden bovenop.

Doordat de lipsticks schuin afgesneden zijn, vind ik ze best makkelijk om aan te brengen. Ze blijven goed en lang zitten. Het enige nadeel is de geur, vind ik zelf. Nu met de koude dagen draag ik deze twee lipsticks heel veel, ze passen ook vaak bij de kleding die ik draag.

Limited Edition Me & My Umbrella lipsticks waren verkrijgbaar in de maand oktober bij de Kruidvat en Trekpleister voor €2,39 per stuk.


Liefs,

Sterre

You May Also Like

0 reacties