Sterre's Lipstick Stash | Max & More Lipstick 4

by - 06:00:00

Al eerder zag je een aantal artikelen over de lipsticks van Max & More. Nu hebben ze nieuwe kleuren toegevoegd, die ik natuurlijk weer uit wilde proberen, waardoor je nu deel 4 kunt lezen!

Deze lipsticks heb ik in de maand september ongeveer gekocht, bij de Action natuurlijk. Samen met Carmen zag ik dat er nieuwe lipsticks bij gekomen waren. Action heeft een hele goede make-up lijn, twee eigenlijk, Max & More en Fashion. Ze hebben van oogschaduw palletten tot primers voor je gezicht, nagellakjes en  BB creams.De verpakking van de lipsticks ziet er goedkoop uit. Een zwarte draaidop en een doorzichtige dop met daarop in witte letters; Max & More Lipstick. Onderop zit een sticker met de naam van het product. Retro Red is een licht rode kleur, wel een apart rood kleurtje die je niet zo snel ziet bij lipsticks. Coral had ik al eerder in mijn stash, maar niet deze matte versie. Het is een lichtroze, matte kleur, waardoor hij wel erg stroef is om aan te brengen.

De meeste mensen denken bij Action make-up aan troep, maar in het echt zijn deze lipsticks supergoed. Ze brengen gemakkelijk aan en blijven lang zitten. Het voordeel is dat je twee lipsticks in ÊÊn verpakking krijgt voor een hele goede prijs.

Max & More lipstick is verkrijgbaar bij de Action en kost €1,- per verpakking van twee lipsticks.


Liefs,

Sterre

You May Also Like

0 reacties