Beauty | Action Shape & Blush Palette

by - 06:00:00

De Action is al een tijdje bezig met het vernieuwen van haar make-up lijn. Terwijl de producten er eerst nog goedkoop uitzagen, is de vormgeving de afgelopen tijd behoorlijk veranderd en zeker niet in negatieve zin. Een tijdje geleden nam Sterre dit Shape & Blush palette voor me mee en vandaag vertel ik je er iets meer over.


De make-up lijn van de Action bevat zowel veel producten van Max & More, van Fashion als van een aantal andere make-up merken zoals Rimmel, NYX en soms Wet 'n Wild. Er is veel diversiteit tussen de producten en hoewel het natuurlijk erg goedkoop is, is mijn ervaring met de meeste producten erg goed. Zo is Sterre erg fan van de lipsticks die de Action verkoopt en heb ik al een aantal prachtige oogschaduw paletten in mijn collectie.


Maar de laatste paar maanden ben ik niet alleen te spreken over de kwaliteit van de producten, maar ook de vormgeving gaat er steeds beter uit zien. Natuurlijk zal het voor de prijs niet erg spectaculair gaan worden, maar de verpakkingen spreken je nu zeker meer aan als je de winkel doorloopt. Zo ook die van dit palette. Ik had het palette gezien op Instagram en ben meteen gaan kijken bij de Action in de buurt, waar hij helaas niet verkrijgbaar was. Toen Sterre bij een andere Action het palette wel zag liggen, heeft ze hem meteen twee keer gekocht.


Zoals je misschien ziet, is de vormgeving van dit product heel anders dan je gewend bent van de Action. Ten eerste heb ik nog nooit eerder zo'n soort palette voorbij zien komen in de schappen van deze winkel, maar ook de verpakking is erg anders. Terwijl de meeste doosjes gewoon zwart met witte letters waren, is het nu toch erg anders met de slangenprint en de doorzichtige voorkant, waar je de kleuren doorheen kunt zien.


Dit palette bevat vier prachtige blush kleuren en vier kleuren om je gezicht te shapen. Als je op vakantie gaat en je wilt niet al je make-up meenemen, heb je alleen dit palette nodig om je gezicht op te maken! De kleuren van de blushes zien er mooi uit voor in de lente en de zomer. Er zitten zowel koele als warme tinten in, wat fijn is vanwege de veranderingen van de seizoenen. In de winter kun je een wat koelere tint dragen en in de lente en zomer kun je 'all-out' gaan met de warme kleuren. Op het eerste oog is de laatste kleur - die wat meer koraal oogt - mijn favoriet.


De vier onderste kleuren zijn om je gezicht te shapen. Er zit één contour kleur in en wat highlighters die je ook kunt gebruiken om je gezicht op te laten lichten op de juiste plekken. De derde kleur zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken op je neus of andere plekken waar je niet zo veel bronzer of contour nodig hebt, maar waar je wel een beetje diepte wilt creëren. De bronzer/contour kleur ziet er erg mooi uit voor de zomer. Alle kleuren zijn mat.


Vaak als je het met iemand hebt over de make-up van de Action, is het eerste wat ze zeggen dat de kwaliteit niet goed is. Nu hebben wij al veel make-up getest en kunnen we met zekerheid zeggen dat dit merk qua make-up zeker niet slecht is. Vandaar dat ik ook altijd meteen swatches laat zien, waardoor ik je nu het tegendeel kan bewijzen. Ik bedoel, zeg nou zelf. Deze swatches zijn niet van slechte kwaliteit, in tegenstelling, wat een pigment! De highlight kleuren zijn lastig te zien op dit soort foto's, maar zelfs daar zie je de swatch goed zitten.


Ik kan dus niet anders zeggen dat de Action weer een fantastisch product heeft ontworpen. Al moet ik zeggen dat de vormgeving van het palette zelf natuurlijk nog niet het beste is, de kleuren maken het zeker weten goed. De Action zit in een stijgende lijn qua make-up en wij blijven zeker alle nieuwe producten testen.

Het Action Shape & Blush palette kost €1,99 per stuk.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties