Beauty | Beebee Eyeshadow Stick in Rose Gold

by - 06:00:00

Bijna iedere maand komt er wel een review online over een product van Beebee, die ik via Makeup Actie ontvang. Dat is ook deze maand weer het geval. Vlak voor de feestdagen ontving ik namelijk deze mooie eyeshadow stick in de kleur Rose Gold.


Iedere maand ontvang ik een product via Makeup Actie, omdat ik ben aangemeld bij hun programma. Je kunt je aanmelden en betaalt iedere maand €5,99, maar ontvangt daarvoor een product van veel hogere waarde retour. Zo heb ik onder andere al een prachtige poeder, meerdere mascara's, een blush, twee bronzers en een eyeliner mogen ontvangen. Je kunt de reviews hier vinden.


Dit keer kreeg ik een paar weken van tevoren een mailtje dat ik mijn voorkeur kon aangeven. Dit heb ik dan ook meteen gedaan, want de vorige keer dat ik een oogschaduw stick kreeg, was het zilver. Een kleur die niet echt bij mijn ogen past. Vandaar dat ik dit keer meteen koos voor Rose Gold, toen ik deze optie zag. Je kon ook kiezen voor zilver en goud.


De oogschaduw stick ziet er qua vormgeving uit als een typisch Beebee product. Zij kiezen altijd voor een zwarte verpakking met witte letters en ik moet zeggen dat ik een product daaraan ook meteen herken in mijn stash. Het kaartje dat is bijgevoegd, is mooi afgestemd op de vormgeving en kleur van de stick en het is iedere keer weer een kunstwerk om te zien.


De kleur van de oogschaduw is heel mooi rosΓ© goud. Iets wat ik vaak draag op mijn ogen, dus wat ik ook heel fijn vind om nu in stick vorm te hebben. Hij brengt heel zacht en 'creamy' aan en is ook heel makkelijk te blenden. Er volgt binnenkort zeker nog een look met dit product.


Ik ben erg blij met deze oogschaduw stick, het is precies een kleur die ik vaak draag en doordat ik hem nu in stick vorm heb, gaat het opmaken een stuk sneller. Het aanbrengen is heel fijn en hij dekt ook erg goed. De kleur blijft gedurende de dag met een primer goed zitten en is ook weer makkelijk te verwijderen. Ik ben erg tevreden!

De Beebee Eyeshadow Stick in Rose Gold is verkrijgbaar bij Makeup Actie en heeft een waarde van €20,95.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties