Beauty | Sleek Highlighting Palette Solstice

by - 06:00:00


Voor mijn verjaardag heb ik een supermooi highlighting palette gekregen van Carmen & Martijn. De laatste tijd zag ik de Sleek Solstice steeds meer voorbij komen op het internet, met veel goede reacties. Daarom wilde ik hem ook heel graag en zoals je misschien al weet hou ik natuurlijk heel veel van highlighter.


Carmen & Martijn hebben het Sleek Solstice palette besteld op de Boozyshop website, eind november. Maar dit palette is altijd wel verkrijgbaar op in de webshop, waar ook veel andere mooie merken te vinden zijn.


Dit palette is van de buitenkant goudkleurig met op de voorkant Sleek Makeup en op de achterkant staan de namen van de 4 highlighters die erin zitten. In de verpakking zit ook nog een bijgevoegd kwastje. Aan de binnenkant zit ook nog spiegeltje, waardoor je dit palette dus ook mee kunt nemen in je tas bijvoorbeeld.


Er zitten 4 highlighters in het palette. Twee baked powders, een luxurious cream en 1 shimmer highlighter. De kleurtjes zijn van links naar rechts: Ecliptic, Hemisphere, Subsolar en Equinox.


Het bijgevoegde kwastje is het enige nadeel aan het product. Het kwastje is hard en laat de highlighters allemaal brokkelen, dus ik gebruik het kwastje niet. Verder vind ik de verpakking heel mooi en gebruik ik het palette elke dag. Ik vind de kleurtjes echt heel mooi, ze hebben veel pigment en vooral veel shine & glow.


Sleek Highlighting Palette Solstice is verkijgbaar op de Boozyshop site en kost €13,95.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties