Sterre's Lipstick Stash | Essence Longlasting Lipstick 1

by - 06:00:00

Dan zijn nu eindelijk mijn Essence lipsticks aan de beurt! Hiervan heb ik er heel veel dus ook Essence ga ik in delen doen. Van deze Longlasting lipsticks komen er in totaal vier delen. Ook de rest van mijn Essence stash zal ik opdelen in kleinere groepjes. Maar vandaag beginnen we met de Longlasting lipsticks, deel ÊÊn.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Longlasting lipsticks hebben een mat zwarte verpakking met een ringetje in de kleur van de lipstick en bovenop de dop een E van het Essence merk, Verder hebben ze onderop een sticker met de kleur en nummer/naam van de lipstick.


In het eerste deel laat ik je drie kleuren zien:
16 I Am Yours! is een oudroze kleur met een donkere ondertoon.
12 Blush My Lips is een knalroze kleur, Carmen heeft hier een aparte blog over geschreven.
04 On The Catwalk is een lichtrode kleur. Zelf vind ik deze niet heel veel kleur afgeven.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn lievelingskleur hiervan is I Am Yours! Welke vind jij het mooist?

Essence Longlasting Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties