Sterre's Lipstick Stash | Essence Longlasting Lipstick 2

by - 06:00:00

Dan zijn nu eindelijk mijn Essence lipsticks aan de beurt! Hiervan heb ik er heel veel dus ook Essence ga ik in delen doen. Van deze Longlasting lipsticks komen er in totaal vier delen. Ook de rest van mijn Essence stash zal ik opdelen in kleinere groepjes. Na het eerste deel vorige week, laat ik je deze week het tweede deel zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Longlasting lipsticks hebben een mat zwarte verpakking met een ringetje in de kleur van de lipstick en bovenop de dop een E van het Essence merk, Verder hebben ze onderop een sticker met de kleur en nummer/naam van de lipstick.


In het tweede deel laat ik je ook weer drie kleuren zien:
06 Barely There! is een nude, bruine kleur. Niet te donker, maar ook niet te licht.
07 Natural Beauty is een nude roze/bruine kleur. Als je geen overdreven lipstick op wilt doen en de aandacht van je makeup bij je ogen wil houden, zou deze er zeker bij passen.
01 Coral Calling is een roze lipstick met een oranje ondertoon. Een echte koraal kleur.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn lievelingskleur van deze drie is Barely There! Welke vind jij het mooist?

Essence Longlasting Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties