Sterre's Lipstick Stash | Essence Longlasting Lipstick 3

by - 06:00:00

Dan zijn nu eindelijk mijn Essence lipsticks aan de beurt! Hiervan heb ik er heel veel dus ook Essence ga ik in delen doen. Van deze Longlasting lipsticks komen er in totaal vier delen. Ook de rest van mijn Essence stash zal ik opdelen in kleinere groepjes. Na het tweede deel vorige week, laat ik je deze week het derde deel zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Longlasting lipsticks hebben een mat zwarte verpakking met een ringetje in de kleur van de lipstick en bovenop de dop een E van het Essence merk, Verder hebben ze onderop een sticker met de kleur en nummer/naam van de lipstick.


In het derde deel laat ik je ook weer drie kleuren zien:
18 Matt Wanted is een donkerrode kleur en lijkt op 14 Adorable Matt die in het volgende artikel aan bod komt. Het is een supermooie rode kleur.
21 Trés Chic is een kersenrode kleur. Een donkere lipstick, heel mooi voor in de herfst en winter!.
24 Velvet Matt is een donkerpaarse kleur. Helaas is die van mij gebroken, maar ik gebruik hem nog steeds.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn lievelingskleur van deze drie is 18 Matt Wanted, welke vind jij het mooist?

Essence Longlasting Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties