Sterre's Lipstick Stash | Essence Longlasting Lipstick 4

by - 06:00:00

Dan zijn nu eindelijk mijn Essence lipsticks aan de beurt! Hiervan heb ik er heel veel dus ook Essence ga ik in delen doen. Van deze Longlasting lipsticks komen er in totaal vier delen. Ook de rest van mijn Essence stash zal ik opdelen in kleinere groepjes. Na het derde deel vorige week, laat ik je deze week het laatste deel zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Longlasting lipsticks hebben een mat zwarte verpakking met een ringetje in de kleur van de lipstick en bovenop de dop een E van het Essence merk, Verder hebben ze onderop een sticker met de kleur en nummer/naam van de lipstick.


In het laatste deel laat ik je ook weer drie kleuren zien:
02 All You Need Is Red is een knalrode kleur. Echt een knallende, felle, rode lipstick,
03 Dare To Wear is een moeilijke kleur om te beschrijven. Een mooie rode kleur met donkere ondertoon.
14 Adorable Matt is mijn allereerste en meest gedragen lipstick. Zoals ik in mijn vorige artikel al zei, lijkt hij heel erg op 18 Matt Wanted, een donkere rode kleur.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick. Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn lievelingskleur hiervan is Adorable Matt, omdat dit mijn eerste lipstick ooit was. Welke vind jij het mooist?

Essence Longlasting Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties