Fashion | 3x de perfecte winter outfit

by - 06:00:00

Trek jij in de winter vaak iedere keer dezelfde outfit aan? Sta jij ook iedere dag minutenlang voor je kast om uiteindelijk weer die zwarte trui uit te kiezen? Vandaag geef ik je drie inspiratie outfits die perfect zijn voor deze tijd van het jaar!


#1 Winter Rebel
De eerste outfit die ik heb gemaakt, is gelijk een groot favoriet van mij. Vaak als je aan winter denkt, denk je niet meteen aan een jurkje. Maar het is juist leuk om deze dan te combineren, zodat het wel een lekkere winter outfit wordt. Deze jurkjes kwamen vooral vorig jaar erg veel voor en ik vind ze heel tof met die knoop aan de zijkant. Gecombineerd met een warme legging en een mooi spijkerjasje is dit zeker iets wat ik zou dragen. De schoenen zijn erg stoer en samen met de zonnebril en muts ben je helemaal klaar om naar buiten te gaan. Ik zou hier zelf zilveren sieraden bij combineren, vanwege het blauwe in het spijkerjasje.


#2 Bohemien Festival
De tweede outfit is iets minder stoer, maar zeker niet minder mooi. Sterker nog, deze outfit zou je aan kunnen naar een feestje of een leuk uitje met vrienden. Door de warme sweater heb je het zeker niet koud, maar gecombineerd met de rok heeft het ook iets feestelijks. Afgemaakt met zowel een mooie camel kleurige hoed als een leuk bohemien tasje, geeft het ook nog eens een festival vibe. Qua accessoires ben ik natuurlijk gegaan voor een choker, deze trend is zeker nog niet voorbij, maar ook wat nettere laarsjes. De make-up look bij deze outfit zou ik zelf ook in nude kleuren houden, maar dan met een donker rode lipstick.


#3 Work Chic
De derde outfit is nog wat chiquer en meer geschikt voor bijvoorbeeld naar school of naar je werk. De laatste tijd zie je zeker vaker dit soort topjes, met een kanten afwerking. Dat is natuurlijk wat te koud om te dragen in de winter, dus ik heb het gecombineerd met een ander kledingstuk dat ik altijd erg fijn vind om te dragen, een blazer. Ik heb gekozen voor een kobalt blauwe kleur in plaats van standaard zwart, omdat ik dit een mooie winterse kleur vind en het eens wat anders is. Je kunt dit dragen met een simpele zwarte broek en stoere laarsjes en afmaken met zilveren sieraden. De kleur blauw kun je laten terug komen op je nagels of zelfs je telefoonhoesje.

Hopelijk heb je nu weer wat inspiratie voor je outfits voor de rest van de winter. Binnenkort komt de lente er weer aan en zal ik je ook drie leuke outfits voor de wat warmere dagen laten zien.

Welke outfit is jouw favoriet?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties