Flashback Friday | Terugblik op bijzondere artikelen

by - 06:00:00

Vandaag leek het me leuk om eens een keertje terug te kijken op een aantal artikelen die ik in de afgelopen 2 jaar heb geschreven en die me toch wel erg zijn bijgebleven. Ik moest hiervoor door een lijst van bijna 500 artikelen scrollen, die ik de afgelopen jaren uit mijn mouw heb geschud en een lijstje maken van slechts 5 bijzondere artikelen. Blik je mee terug?


Het eerste artikel dat ik ooit schreef was een artikel over mijn sociale fobie. Ik merkte dat er veel behoefte was - vooral door mensen om mij heen, maar later bleek ook op het internet - aan uitleg over wat het precies inhield en wat dit voor mij betekende. Ik schreef een artikel met alle symptomen van angst die ik op dat moment had en probeerde zo goed mogelijk uit te leggen hoe ik hiermee om ging. Natuurlijk zijn er mensen die het na deze uitleg nog steeds niet begrepen, waardoor ik in de afgelopen jaren nog een aantal keer behoorlijk persoonlijke artikelen heb geschreven, om het nog meer onder woorden te kunnen brengen. Wat er in dit artikel staat, is nog steeds van toepassing en dat zal het voor een groot gedeelte ook altijd blijven, dus het is erg bijzonder om dit terug te lezen.

2. Mannen Mening 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10
In het begin heb ik een reeks artikelen gemaakt in samenwerking met Martijn. Ik bedacht een aantal vragen over een bepaald onderwerp en vroeg hem dan deze vragen te beantwoorden. Er zijn ongeveer 10 leuke artikelen uitgekomen over onderwerpen zoals make-up, liefde, communicatie, kleding, tattoo's en een Q&A. Hij vond het zelf ook heel erg leuk om te doen en kreeg zo ook een beter zicht op wat ik deed met mijn blog. Ik vond het erg interessant om de mening van een jongen te vragen over bepaalde onderwerpen en zijn antwoorden hierop te zien. Er is ook door lezers heel leuk op gereageerd en dit inspireert me om binnenkort met een nieuwe versie te komen. Stay tuned..


Mijn blog begon vooral door de interesse in beauty en make-up. Vandaar dat ik ook veel reviews van producten heb geschreven. Eentje die er voor mij toch wel boven uit steekt, is de review van mijn MAC lipstick die ik kocht voor mijn verjaardag in 2015. De foto's die ik maakte voor dat artikel waren allemaal zo mooi, dat ik besloot er heel veel in het artikel te zetten en ik moet zeggen dat ik nu nog blij ben dat ik dat heb gedaan. Alhoewel ik nu bijna geen lipstick meer draag, ben ik nog steeds blij met de keuze voor die kleur als mijn allereerste MAC lipstick. In het artikel vind je meer informatie over het product.

Dit soort artikelen heb ik al heel lang niet meer geschreven. Ik vond het altijd heerlijk om tips te bedenken en deze te delen met anderen. Over bijvoorbeeld productiviteit, maar ook over hoe je je weer even kunt opladen of hoe je lekkerder in je vel kunt zitten. Dit soort artikelen zijn naast een steuntje voor anderen ook vooral een grote steun voor mezelf en iets waar ik nog dagelijks iets aan heb. Vooral aan dit artikel waarin ik tips geef voor een betere productiviteit, bekijk ik nog vaak. Misschien is het ook weer een leuk idee om meer mindstyle artikelen te gaan schrijven.


Hoe leuk is het om terug te kijken naar foto's die je vorig jaar maakte en te denken aan de herinneringen die je daarbij hebt? Begin 2016 begon ik met het schrijven van Photo & Bliss artikelen waarin ik de hele week liet zien in foto's. Later ben ik hiermee gestopt vanwege het feit dat ik begon met vloggen en deze twee elkaar eigenlijk zouden opheffen, maar toch is het leuk om terug te denken aan de dagen die ik had tijdens het maken van die foto's. Net als dat het leuk is om terug te kijken op mijn eerste vlog. 

Wat was het leuk om door het lijst(je) van artikelen te gaan en terug te blikken op de afgelopen twee jaar. Ook is het bijzonder om te zien hoe erg ik ben gegroeid in mijn schrijfstijl en de soorten artikelen die ik schrijf. Ik heb veel leuke ideeΓ«n opgedaan en ben van plan een aantal oude rubrieken weer terug te halen. Maar dan moet ik eerst Martijn weer overhalen natuurlijk ;)

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties