Lifestyle | Mijn favoriete Instagram accounts

by - 06:00:00


Eén van de apps die ik dagelijks toch wel het meest gebruik, is Instagram. Ik heb een persoonlijk profiel, waar ik vrienden, familie en bekende Nederlanders/buitenlanders volg, maar ik heb ook een profiel voor onze blog / YouTube kanaal, waar ik medebloggers en YouTubers volg. Vandaag laat ik je mijn 5 favoriete Instagram accounts zien die ik op dat account volg!


Dit is het Instagram profiel van Wies, een Nederlands meisje van 20 die prachtige, maar dan ook echt prachtige make-up looks maakt. Ik volg haar al sinds ik begon met het schrijven van mijn blog en zij inspireert mij echt. Haar looks zijn altijd zo 'flawless' en je zult bijna denken dat het gemaakt is door een heel bekende make-up artiest van grote sterren. Haar Instagram profiel doet het erg goed, ze heeft nu 28.500 volgers en groeit heel snel!


Dit is het profiel van Amanda en zij maakt vooral foto's van haar prachtige interieur. Haar huis is heel mooi ingericht en precies mijn smaak. Door haar foto's krijg ik vaak zelf veel inspiratie voor ons eigen huisje en bedenk ik hoe ik het graag zou willen. Ik volg dus niet alleen beauty accounts, maar ook veel lifestyle en interieur accounts. Maar dit is toch wel mijn favoriet!


Dit account is zoals je misschien wel begrijpt, van Laura. Zij heeft een heel profiel vol met heerlijke lekkernijen en de recepten daarvan. Ze schrijft ook een blog over deze recepten en maakt hier ook de mooiste foto's van. Ook Laura volg ik al sinds het begin van mijn blog carrière. Ik krijg altijd heel veel zin om weer eens te bakken als ik haar nieuwe foto's zie en in ons nieuwe huis ga ik dat ook zeker vaker doen.


Sharon is een beauty blogger en YouTuber die ik ook al een tijdje volg. In eerste instantie kwam ik haar tegen op YouTube en verbaasde me over de helderheid en de kleur van haar blauwe ogen. Haar video's zijn altijd heel vrolijk en gezellig, maar de reden waarom haar Instagram account één van mijn favorieten is, zijn haar productfoto's. Ze maakt hele heldere en scherpe foto's en creëert ook de leukste flatlays. Echt een inspiratie!


Dit is het profiel van Lilli, een lifestyle blogger & YouTuber uit België, met de mooist op elkaar afgestemde Instagram feed ever! Al haar foto's zijn bewerkt met een pastelkleurig filter, waardoor alles heel mooi bij elkaar past. Hoe vaak ik zelf probeer om mijn feed op elkaar af te stemmen, zo vaak gaat het ook mis. Maar bij Lillie is alles gecoördineerd en de foto's zijn ook nog eens prachtig.


Femke is ook een blogger uit Nederland en zij is een hele grote inspiratie voor mij qua outfitfoto's. Ik probeer ze altijd te maken, maar nooit ben ik tevreden over de uiteindelijke uitkomst. Femke maakt hele mooie outfitfoto's, maar ook haar detailfoto's zijn altijd heel tof. Zo laat zij vaak zien welke sieraden ze om heeft en hoe ze dit combineert met haar outfit. Ik blijf toch nog even oefenen!

Dit zijn op het moment mijn zes favoriete Instagram accounts. Ik heb geprobeerd je van iedere categorie een voorbeeld te laten zien. Ik ben benieuwd naar jouw favoriete profiel, wie is jouw inspiratie? Laat het me weten in de reacties.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties