Sterre's Lipstick Stash | Essence Nude Lipstick

by - 06:00:00

Zoals ik al vertelde, ga ik mijn Essence lipsticks in delen doen. Eerder kon je al artikelen lezen over de Longlasting Lipsticks, vandaag laat ik je mijn Nude groepje zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Essence Nude lipsticks hebben de kleur van de lipstick als huls. Dit is erg handig als je meteen wilt zien wat voor kleur je eigenlijk pakt. Ook als je op zoek bent naar een specifieke kleur, heb je deze hierdoor snel gevonden. Voor de rest hebben ze de E van Essence merk bovenop en onderop een sticker met de kleur van de lipstick en de nummer/naam.


Van deze lijn heb ik vier kleuren:
03 Come Naturally is een romige lichtbruine nude kleur. Fijn als je niet zoveel zin hebt in een donkere of felle lipstick.
05 Cool Nude is koele bruine kleur, zoals de naam natuurlijk al zegt.
06 Don't Stop The Nude is een donkerbruine lipstick. Dit is ÊÊn van mijn mooiste bruine kleuren.
08 Velvet Matt is een licht bruine kleur, met paarse ondertoon. Ook deze lipstick is erg romig en droogt matig mat op.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn favoriet van deze kleuren is Don't Stop The Nude, welke vind jij het mooist?

Essence Nude Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties