Sterre's Lipstick Stash | Essence Sheer and Shine Lipstick 1

by - 06:00:00

Zoals ik al vertelde, ga ik mijn Essence lipsticks in delen doen. Eerder kon je al artikelen lezen over de Longlasting en Nude lipsticks, vandaag laat ik je mijn eerste Sheer & Shine groepje zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


Essence Sheer & Shine lipsticks zijn glanzend met de kleur van de lipstick zelf als huls. Voor de rest hebben ze de E van Essence merk bovenop en onderop een sticker met de kleur van de lipstick en de nummer/naam.


Van deze lijn laat ik je eerst deze drie kleuren zien:
06 Frosted, dit is eigenlijk gewoon alleen maar een glansje voor op je lippen. Geeft wel een wit/roze vaag kleurtje.
07 Sparkling Miracle is een licht glanzend, paars kleurtje met glitters.
13 Like A Princess is een glanzende, knalroze kleur.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn favoriet van deze kleuren is Like A Princess, welke vind jij het mooist?

Essence Sheer & Shine Lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties