Beauty | Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Medium Brown | Repost

by - 06:00:00

Een paar weken geleden heb ik een artikel die ik al eerder online plaatste nog een keer geplaatst. Sommige artikelen hebben naar mijn mening namelijk te weinig aandacht gehad of daar ben ik gewoon heel trots op. Dit is ook het geval bij het artikel van vandaag. Ik repost namelijk de review van mijn Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Medium Brown, omdat dit nog steeds mijn favoriete wenkbrauw product is en ik erg blij was na het schrijven van deze review. Lees je nog een keer mee?


Wenkbrauwen zijn erg belangrijk als het om je make-up aankomt. Als je van jezelf al hele volle wenkbrauwen hebt, is het dus niet echt nodig om ze bij te tekenen of op te vullen. Ik heb echter van mezelf hele dunne wenkbrauwen en open plekken. Ik vind het dus mooier om die iets op te vullen. Tot nu toe deed ik dat altijd met de Eyebrow Kit van Essence, omdat ik hier het natuurlijkste resultaat mee kreeg.


Op YouTube zag ik echter meiden werken met de Dip Brow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Ik was meteen geรฏnteresseerd, omdat het er zo natuurlijk uit zag. Alhoewel je op YouTube natuurlijk ook video's tegenkomt, waar de kunst van een wenkbrauw een beetje wordt overdreven. Ik ging op zoek naar het product en kwam een hele goedkope versie tegen op AliExpress. Ik weet dat het waarschijnlijk dus niet de echte is, maar na het lezen van de reviews, wilde ik het toch proberen. Hij kwam na 3 weken aan en ziet er precies zo uit als de echte.


De Anastasia Dip Brow Pomade is een soort gel, waarmee je met hele lichte strookjes de illusie van echt haar kunt opwekken. Ook kun je de rest van je wenkbrauw opvullen, waardoor het een mooie, volle bos haar lijkt. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt, maar zoals ik net al zei, hou ik van naturel. Je krijgt een doosje waarin dus de gel zit, je krijgt er geen kwastje bij. Je kunt het met ieder klein, schuin afgesneden kwastje aanbrengen. Hoe kleiner het kwastje, hoe preciezer je kunt werken.


Ik heb het al een aantal keer uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het nog wel eventjes oefenen is. Je brengt al gauw teveel aan en dat wil je natuurlijk niet. Ik raad je dus aan om van tevoren even een aantal video's op YouTube te kijken waarin ze je laten zien hoe zij de gel aanbrengen. Het is belangrijk dat je niet te hard druk zet op je kwastje, met een heel klein beetje product, kom je al een heel eind heb ik gemerkt.


Toen ik kon kiezen welke kleur ik wilde bestellen, heb ik ook even een aantal video's gekeken en gezocht naar de kleur die het beste bij mij zou passen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op Medium Brown, omdat alle andere lichtere bruine tinten toch te assig voor mij leken. Op de foto op AliExpress leek deze aardig donker, maar de kleur is in het echt perfect voor mij.


Omdat ik zelf de kunst van de wenkbrauw met dit product nog totaal niet onder de knie heb, wilde ik jullie de foto's dus maar besparen. Ik wilde in plaats hiervan een video delen die ik onder andere heb gekeken bij de zoektocht naar de goede kleur en hoe je ermee te werk moet gaan. Dit vind ik een prachtig voorbeeld van een mooie, naturel wenkbrauw, zoals ik hem graag zou willen maken!

Deze versie van de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade kun je vinden op AliExpress via deze link! Hij kost € 2,13.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties