Beauty | L'Oréal Nude Magique Eau de Teint Foundation | Repost

by - 06:00:00

Een tijdje geleden schreef ik in een artikel dat ik de komende tijd een aantal oude artikelen wil gaan  'reposten', zodat deze nog een keer in het zonnetje gezet kunnen worden. Vandaag ga ik daar dan maar eens mee beginnen. In mijn lijst van artikelen vond ik al snel een review over één van mijn favorieten foundations, mét extra budget tip!


Je kent hem vast wel, de foundation van L'Oréal met het paarse dopje. Een hele tijd heeft deze in het vaste assortiment van L'Oreál gezeten. Ondertussen is hij eruit, maar bij de Big Bazar nog wel verkrijgbaar voor een veel beter prijsje. Ik nam meteen een paar flesjes mee en ga hem vandaag voor je reviewen.


Het flesje sprak me altijd al heel erg aan. De paarse kleur geeft het iets vrolijks en is natuurlijk ook gewoon een hele mooie kleur. Het flesje zelf is van glas en heeft een rechthoekige vorm. Het is een klein flesje, niet zo groot als alle andere foundations van L'Oréal. Echt iets bijzonders dus. Wat ook bijzonder is, is dat deze foundation geen pompje heeft. Het is een gewone opening, waar je het product dus uit kunt schenken.


Vaak is dit wel een nadeel als de foundation te vloeibaar is. Wat in dit geval ook zo is. Ik vind deze foundation erg vloeibaar. Het loopt zo van mijn hand af als ik het erop doe. Ik weet niet hoe je dit op een andere manier zou kunnen aanbrengen. Ik doe altijd een beetje op mijn hand en dan met de kwast op mijn gezicht. Met deze foundation moet je dus een beetje uitkijken dat er niet al heel veel uitloopt. Ook vind ik het bij een foundation zonder pompje altijd moeilijk om goed te doseren.Je kunt op de foto zien hoe weinig je nodig hebt van de foundation om een mooie egale dekking te krijgen. De kleur van de foundation is erg mooi. Hij past precies bij mijn huid. In de winkel lagen er eigenlijk alleen nog maar donkere kleuren en deze kleur in Pure Ivory, waardoor ik al gauw moest besluiten om de lichtste te nemen, maar toch is de kleur precies goed. Het positieve aan het vloeibare is wel dat het makkelijk te blenden is op je huid. Ook geeft hij een hele mooie finish. De finish die je altijd ziet bij grote YouTubers, dat mooie, gezonde glasje? Ja die. Het is een heel mooi product!


Mijn conclusie is dus dat het product zelf erg fijn is. Het mag dan een beetje vloeibaar zijn, maar dat is op zich geen probleem. Het probleem dient zich alleen voor als je het zonder pompje uit het flesje moet zien te krijgen, zonder dat je hele hand eronder zit. Maar als je dit voorzichtig doet, moet dit ook geen probleem zijn. De finish is echt prachtig en ik ben erg blij dat ik deze foundation voor deze prijs heb kunnen vinden.


De L'Oréal Nude Magique Eau de Teint Foundation is verkrijgbaar bij de Big Bazar en kost nog maar €5,99 in plaats van de €13,99 die hij bij de drogist kostte.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties