Lifestyle | Primark Home Wishlist #4

by - 06:00:00

Polaroid LED lampjes: €8 | Geometrische lamp: €6 | Ronde handdoek met print: €16 | Marble geurkaars: €4 | Hangplant: €4 | Imitatie vetplant: €2,50 | Geometrische hanger: €3
De laatste tijd zijn Home & Lifestyle artikelen mijn favoriet om te schrijven. Het op zoek gaan naar leuke inspiratie en dit met jullie delen, vind ik erg leuk. Vandaag ben ik weer de Home sectie van de site van de Primark afgestruind en daar heb ik weer een aantal leuke items gevonden. En dan heb ik natuurlijk een mooi lijstje van gemaakt! Kijk je mee?

 Zoals je misschien ondertussen wel weet, houden wij van veel zwart-wit, met wat leuke accenten, zoals koper en af en toe een licht kleurtje. Ook deze keer kon ik weer veel zwart-witte items vinden en die heb ik meteen opgeslagen. Mijn favoriet van dit lijstje is toch wel de ronde handdoek met de prachtige print. Deze trend ga je deze zomer heel veel tegenkomen en voor deze prijs bij de Primark, kan je deze natuurlijk niet laten liggen. Verder zag ik twee soorten nepplantjes. De hangende heb ik al in veel winkels voorbij zien komen, maar we twijfelden steeds om hem mee te nemen. Deze is toch wel erg schattig.

Iedere keer dat ik een wishlist maak, staat er wel een geurkaars tussen. Wij hebben al veel kaarsen en zetten deze ook graag aan voor de gezelligheid. Deze prachtige 'marble' kaars in blik kan niet in onze collectie ontbreken. Dan heb ik nog twee geometrische dingen gevonden. Als je ons langer volgt, weet je dat dit ook goed in ons interieur past en we hier al meerdere dingen van hebben. De tafellamp zal mooi staan op mijn bureau, waar ik veel koper accessoires zal hebben en de geometrische hanger is een leuk item voor aan de muur of om je sieraden aan te hangen. Als laatst zag ik deze leuke polaroid foto's aan een snoer met LED-lichtjes, die leuk zal staan boven het bed of het bureau.

Ik heb weer veel inspiratie op kunnen doen en vind het altijd leuk om de webshops door te zoeken. Er zal snel een artikel komen met een kleding wishlist, want dat is alweer lang geleden!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

1 reacties