Sterre's Lipstick Stash | Essence Matt Matt Matt Lipgloss

by - 06:00:00

De nieuwe lipstick lijn van Essence is in het begin van het najaar uitgekomen en die heb ik allemaal gekocht. Daarbij zaten ook matte lipglosses, die ik je vandaag ga laten zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Matt Matt Matt Lipgloss heeft een doorzichtige verpakking met het Essence logo en de Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss letters op de verpakking, op de code sticker op de zwarte dop staat de naam van het product.


Ik heb er van de vijf nieuwe lipglosses uiteindelijk vier meegenomen:
02 Beauty Approved! is een lichtbruine nude kleur met een oranje/roze ondertoon.
03 Girl of Today is een donker oudroze kleur.
04 Ready, Set, Impress! is een lichtrode kleur.
05 Simply Be An Icon is een donkerrode tot paarse kleur.

Essence is mijn lievelingsmerk voor makeup en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Ik vind het alleen jammer dat deze lipglosses niet helemaal mat opdrogen, maar ik vind het wel hele fijne lipglosses ondanks het nadeel. Veel mensen vragen wat hiervan mijn lievelingskleur is, maar daar zou ik niet uit kunnen kiezen. Ik vind ze allemaal even mooi.

Essence Matt Matt Matt lipgloss is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties