Sterre's Lipstick Stash | Essence Longlasting Matt Matt Matt Lipstick

by - 06:00:00

De nieuwe lipstick lijn van Essence is in het begin van het najaar uitgekomen en die heb ik allemaal gekocht. Daarbij zaten ook de nieuwe Longlasting Lipsticks, die ik je vandaag ga laten zien.

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


Longlasting lipsticks hebben een zwarte huls met een ringetje in de kleur van de lipstick met bovenop de dop een E van het Essence merk, Verder hebben ze onderop een sticker met de kleur en nummer/naam van de lipstick.


Van deze Longlasting Lipsticks kocht ik de volgende vier kleuren:
25 Poppy Pink is een lichtroze kleur.
26 All Time Favorite is een lichtbruine, nude kleur.
27 Mystic Violet is een donkerpaarse kleur.
28 Time for a Coffee Break is een donkere koffiebruine kleur.

Essence is mijn lievelingsmerk voor makeup en lipstick, Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Mijn lievelingskleur hiervan is Mystic Violet, welke vind jij het moosit?

Essence Longlasting Matt Matt Matt Lipstick is verkrijgbaar bij De Kruidvat en Trekpleister en kost €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties