Beauty | Beebee Contour & Highlighting Stick

by - 06:00:00


Iedere maand ontvang ik weer een nieuw product van het merk Beebee via Makeupactie. Als je Beauty & Bliss al langer volgt, heb je onder andere al eens een bronzer, wenkbrauwpoeder, eyeliner, blush en een oogschaduwstick voorbij zien komen. Ook deze maand kreeg ik weer een heel bijzonder product, waar ik je vandaag meer over zal vertellen. Kijk je mee?


Ongeveer twee weken geleden viel het nieuwe product van Makeupactie op de mat en ik had deze keer geen enkel idee wat het zou kunnen zijn. Vaak had ik het Facebook bericht al gezien voordat het product aangekomen was, maar deze keer was dit niet het geval. Het was dus een echt cadeautje toen ik het pakketje openmaakte. Het product dat in de verpakking zat, was een contour & highlighting stick van het merk Beebee. Helaas moest ik al snel concluderen dat mijn product kapot was gegaan tijdens het verzenden en heb ik meteen een berichtje gestuurd. Ik kreeg diezelfde middag nog een mailtje terug dat er een nieuw product werd verzonden en twee dagen later had ik deze in huis. Dat is dus een hele goede en snelle service. Weet je nu niet precies hoe het werkt met Makeupactie? Kijk dan eventjes op hun site en bestel je eerste product voor maar €1,-.


Toen ik dan eindelijk het correcte product in handen had, was ik erg benieuwd en wilde ik het dus ook meteen testen. Ik moest daarvoor eerst alleen nog foto's maken, maar dat was zo gedaan. Zoals je kunt zien, zit aan de ene kant van het potlood een contour stick en aan de andere kant een highlighter stick. De contour heeft een donkere, koele kleur bruin en de highlighter heeft een roze ondertoon. De kleuren vind ik op het eerste gezicht erg mooi. De contour stick heeft een crΓ©me punt, maar de highlighter heeft daarentegen een echte 'potlood punt'.


Bij de stick zit een kaartje waarop je precies kunt zien waar je de producten aan moet brengen. De contour kun je aanbrengen onder je jukbeenderen, op de brug van je neus en een beetje onder je kaak en op je slapen. De highlighter daarentegen kun je aanbrengen op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwbot, op het puntje van je neus en op je cupidoboog.


De contour stick brengt heel makkelijk aan, je ziet alleen meteen dat je een behoorlijke streep op je wang hebt. Ik vroeg me meteen af of je dit nog mooi kreeg met bijvoorbeeld een beauty blender. Het bleek toch moeilijker te zijn dan je denkt, je blijft het streepje nog steeds een beetje zien. De highlighter is een hele mooie lichte kleur, die niet te opvallend is, maar die toch een mooie glans geeft. Het is lastig dit aan te brengen met een potlood, omdat je niet precies weet hoe veel je moet 'tekenen'. Het blenden van de highlighter is in tegenstelling tot de contour erg makkelijk en geeft een mooi effect.

Ik ben over het algemeen wel tevreden over dit product. De kleuren passen mooi bij mijn huid en het is een handig product om mee te nemen in je tas om bijvoorbeeld even snel je highlighter bij te werken. Het blenden van de contour kleur is wel een hele klus, maar het geeft uiteindelijk veel diepte en de highlighter daarentegen is prachtig en makkelijk te blenden. Ik zal het dus zeker aanraden.

Kijk voor meer informatie over Beebee producten op www.makeupactie.nl.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties