Beauty | Catrice Pure Radiance Glowrizer

by - 06:00:00

In de vorige Limited Edition lijn van Catrice, zat een product dat je niet vaak ziet. Een primer, die je huid laat stralen en ook nog eens oneffenheden verbergt. Dit wilde ik natuurlijk testen, vandaar dat ik vandaag een review voor je heb van de Catrice Pure Radiance Glowrizer.


Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie niet meteen wist wat voor product dit was, maar dat ik meer gefascineerd was door de manier waarop het eruit ziet. De kleur van de vloeistof in combinatie met die parels trok me meteen aan. Ik heb uiteindelijk wel lang gewacht om het te kopen, omdat ik in eerste instantie het nut van het product niet echt in zag. Toen deze primer afgeprijsd was, heb ik er twee meegenomen, om te testen en meteen als back-up.


De verpakking van de primer is eigenlijk erg simpel, maar doordat je de pareltjes ziet, trekt het toch meteen je aandacht in de schappen. Steeds als ik ging kijken in de Kruidvat, stond alleen de tester er nog, dus het was een geliefd product. Door de simpliciteit van de verpakking, heeft het ook wel een klassieke uitstraling en zullen er niet veel mensen zijn die de verpakking niet mooi vinden. Op de achterkant van het flesje kun je meer informatie vinden over het product en wat het voor je doet.


De Pure Radiance Glowrizer is een primer, die zoals de naam al zegt, je gezicht een extra glow geeft. Dit komt door de lichtreflecterende pareltjes die in de primer verwerkt zitten. Als je het product uit het pompje op je hand doet, worden de pareltjes plat gedrukt, waardoor je deeltjes daarvan in de primer krijgt. Deze deeltjes reflecteren het licht, waardoor je gezicht in goed licht, een extra glow krijgt. Ook zegt deze primer je oneffenheden gedeeltelijk te bedekken en je gezicht hierdoor meer gelijkmatig te maken qua kleur.


Ik wilde dit natuurlijk meteen uitproberen, maar ik moest eerst nog even foto's maken. En ik moet zeggen dat het product net zo fotogeniek is als ik dacht. Het kostte me niet veel moeite om mooie foto's te krijgen! Ook probeerde ik voor de foto het pompje alvast uit en smeerde ik de platgedrukte pareltjes op mijn hand. Hier kreeg ik meteen een mooi, glanzend effect. Zoals je op bovenstaande foto's ziet, is het een doorzichtige gel, die het natuurlijke licht reflecteert. Precies zoals de verpakking zegt. Ook werd mijn hand meteen een egale kleur, iets wat je niet goed op de foto ziet, maar waar ik in het echt van onder de indruk was.


De geur van de primer is niet vervelend, het ruikt juist een beetje fris. De pareltjes geven een kleine glitter af, waardoor je dit wel op je huid ziet zitten. Maar als je hier foundation overheen doet, zie je daar niets meer van. De gel brengt makkelijk aan, maar droogt wel snel op, waardoor je soms wat sneller moet zijn met smeren. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop het je huid egaal maakt en de extra glow die je huid ervan krijgt.

De Pure Radiance Glowrizer zat in de Pulse Of Purism Limited Edition van Catrice en is in beperkte filialen van het Kruidvat en Trekpleister nog verkrijgbaar. Ik kocht hem met korting voor €2,50, de originele prijs is €4,99.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties