Beauty | Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in Golden Lights

by - 06:00:00

Tijdens een actie bij de Etos op het merk van Makeup Revolution, waarbij je het tweede product voor de helft van de prijs kreeg, nam ik naast het oogschaduw palette dat je vorige week al voorbij zag komen, ook deze prachtige highlighter mee, die ik je vandaag laat zien. Kijk je mee?


Het merk Makeup Revolution heeft veel verschillende soorten make-up. Van concealer paletten tot poeders en van oogschaduw paletten tot prachtige highlighters. Ik gebruik het merk al een behoorlijke periode en ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen gehad. Tot voor kort was het merk alleen maar online te verkrijgen, maar sinds een aantal maanden verkoopt onze lokale Etos een deel van de producten in de winkel. Vandaar dat ik deze highlighter al een aantal keer had gezien voordat ik hem uiteindelijk toch maar mee nam.


De verpakking van de highlighter is eigenlijk vrij simpel. De onderkant is gemaakt van zwart plastic waarop je meer informatie kunt vinden en bovenop zit een doorzichtig deksel met rosΓ© gouden letters, zoals dat eigenlijk bij ieder product van Makeup Revolution zo is. Omdat het deksel doorzichtig is, kun je de kleur van de highlighter goed zien en weet je meteen wat je vast hebt. Wel vind ik de verpakking wat aan de dikke kant, maar dit kan ook komen door de hoeveelheid product die erin zit, namelijk wel 7,5 gram.


Er bestaan verschillende varianten van deze highlighter. Misschien ken je de Peach Lights, Pink Lights, Radiant Lights of Rose Gold Lights wel. Toch koos ik voor de Golden Lights versie. Bij mijn lokale Etos lag alleen Rose Gold Lights en Golden Lights en ik was meteen verkocht toen ik deze op mijn hand swatchte. De Rose Gold Lights deed me toch meer aan een blush denken en daar had ik er al genoeg van!


De kleur van de highlighter doet de naam echt eer aan. In eerste instantie denk je dat het een koele witte highlighter is, maar als je beter kijkt, zie je gouden glitters er doorheen die het geheel een stuk opwarmen. Als je de swatch in het licht houdt, zie je ineens een heel andere kleur tevoorschijn komen, vandaar dat ik de naam erg goed bij het product vind passen.


Zoals je ziet, zit er een golvend patroon in het product. Ik vind dat je daardoor de kleur nog meer naar voren ziet komen, dan wanneer de 'pan' gewoon plat was. Dit is een erg goede manier om de highlighter nog aantrekkelijker te maken dan hij al is. Toch moet ik toegeven dat je pas echt ziet hoe mooi de highlighter is als je 'm geswatcht hebt.


Deze highlighter past mooi bij een warme look, met gouden tinten. Maar je kunt er ook een koele look mee opwarmen, om zo iets meer kleur terug te krijgen in je gezicht. Bij deze look die je hierboven ziet, ben ik gegaan voor rosΓ© gouden kleuren op mijn ogen en heb ik de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen, in mijn binnenste ooghoek en op mijn neus. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de highlighter behoort nu al tot mijn favorieten.

De Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in Golden Lights is verkrijgbaar bij de Etos of online voor €3,79.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties