Fashion | 3x de perfecte lente outfit

by - 06:00:00

Nog niet eens zo heel lang geleden schreef ik een artikel waarin ik je drie perfecte winter outfits liet zien. Nu het officieel lente is en het weer zich daar ook naar gedraagt, wordt het tijd voor mij om je drie perfecte lente outfits te laten zien. Dat ga ik dan vandaag ook doen!


1. Biker Girl
De eerste outfit is heel casual. Deze lente vind ik het heerlijk om gewoon een simpel shirtje te combineren met een leuke spijkerbroek en het verder op te leuken met de accessoires. Voor deze look heb ik gekozen voor een shirtje met aan de onderkant nog een leuk detail en in de spijkerbroek zitten veel scheuren en gaten, zoals je ook veel gaat zien deze lente. De accessoires zijn allemaal in dezelfde kleurtinten gebleven, zodat het geheel nog stoerder wordt. Een bandana vind ik altijd een goede manier om een simpele look nét dat beetje extra te geven en die draag ik dan ook graag. Verder zou ik de make-up voor deze look ook erg simpel houden en voor een lichte 'smokey eye' gaan.


2. Bohemien Beauty
Zoals je misschien weet is bohemien echt mijn stijl. Ik hou van licht bruine en nude kleuren, maar qua kleding draag ik het eigenlijk nooit. Vaak zijn mijn accessoires wel nude en combineer ik dit met een kleur die er goed bij staat, zoals legergroen of bordeauxrood. Voor deze look heb ik gekozen voor een jurkje met 'cut-out' schouders, met daaronder half open schoentjes en een mooie, grote hoed als bescherming tegen het lente zonnetje. Qua make-up zou ik het bij deze look erg basic houden en gaan voor een mooie 'glowy' huid, door middel van een highlighter. De sieraden die ik hierbij zou dragen, zijn roségoud en deze combineren mooi met de lichte kleur van de tas.


3. Striped Pastel
De derde outfit is toch wel mijn favoriet uit dit artikel. Ik kocht laatst een shirtje met streepjes en sindsdien ben ik fan. Ik heb gekozen voor een high-waisted broek met strik, waar je dit shirtje een beetje losjes in kunt doen. Daarbij zou ik dan roségouden sieraden dragen, omdat deze goed passen bij de kleur van de broek. Omdat de broek high-waisted is, is hij aan de onderkant een beetje 'cropped', waardoor ik heb gekozen voor lage schoenen met een wat hogere zool. Deze zijn zwart, zodat je dit uit het shirtje nog een beetje versterkt. Je kunt daarbij ook kiezen voor een zwarte tas om het wat stoerder te maken, maar ik heb de accessoires pastel roze gehouden.

Het was weer ontzettend leuk om deze outfits samen te stellen en om leuke combinaties te vinden. Ook heb ik veel inspiratie op gedaan voor deze lente en heb ik voor mezelf een aantal outfits weten te creëren uit mijn eigen kast. Welke outfit is jouw favoriet?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties