Fashion | Sunny Day OOTD

by - 06:00:00

Wauw, wat is het lang geleden dat ik een Outfit Of The Day artikel heb geschreven! Toch leek het me wel weer leuk om dit weer te doen en daarom vroeg ik Martijn vorig weekend een paar foto's van me te maken en deed dit later ook van hem. Het was een prachtige dag en dus perfect voor een Sunny Day OOTD!


Mijn outfit bestond uit een crop top van de Primark, met onderin een knoopje zodat hij mooi strak om je lichaam valt. Daaronder had ik een rok aan van de Vero Moda, die ik voor kerst had gekocht. Deze rok had plooien en droeg ik in mijn taille. Hij viel dan tot onder mijn knie. Ik had de lengte liever iets korter gehad, maar ik vond het toch wel leuk staan. Hierbij droeg ik mijn nieuwe instappers van de Primark en mijn zonnebril die ik bij een strandtentje in Scheveningen kocht. Deze heeft blauw reflecterende glazen, dit vond ik wel passen bij een zwart-witte outfit. Verder droeg ik geen sieraden, naast mijn verlovingsring natuurlijk.


Martijn droeg een t-shirt die hij twee dagen eerder bij de Zara kocht. Dit shirt is wat langer, maar heeft in het onderste gedeelte een aantal gaten. Hij had deze trend al vaker gezien en wilde het toch eens proberen. Zijn korte broek had hij ook nieuw en kocht hij bij de Coolcat tijdens een kortingsactie. Zijn pet is van het merk Ashes to Dust, dat verkrijgbaar is bij de Sting en zijn zonnebril kocht hij bij hetzelfde strandtentje in Scheveningen. Hij draagt een oorbel van AliExpress en zijn armbandjes heeft hij door de tijd heen verzameld. 


Het was erg leuk om weer eens te poseren voor outfit foto's en dan ook nog eens samen. Ik ben zeker van plan dit vaker te doen en omdat het nu ook weer mooier weer wordt, zal dit ook makkelijker gaan. Hopelijk vond jij het ook weer leuk om te zien!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties