Sterre's Lipstick Stash | Essence Velvet Stick Matt Lip Colour

by - 06:00:00

Je zal misschien denken: 'Ik heb al een Velvet Stick artikel voorbij zien komen'. Dit klopt, maar ik heb er weer twee bij gekocht en ook deze wil ik je graag laten zien. Kijk je weer mee?

De Velvet Sticks zijn verkrijgbaar bij Essence en zitten in het vaste assortiment. Ik heb ze zelf bij de kruidvat gekocht, maar je kunt ze ook bij de Trekpleister met een Essence schap krijgen.


De Velvet Sticks zijn eigenlijk grote potloden die je moet slijpen om product te krijgen. Het potlood heeft de kleur van het product zelf. Verder zit er op de dop een sticker met daarop de naam van de Velvet Stick.


De twee kleurtjes die ik heb gekocht zijn:
02 Peony Star, dit is een nude bruine kleur, met een matte finish.
05 Plum Perfect, dit is een rode kleur die ook een beetje een donkerrode ondertoon heeft. Dit is een kleurtje die je snel kan op doen, als je niet zo goed weet welke kleur rood je moet dragen.

Deze sticks zijn heelhandig om mee te nemen en om snel op te doen, ze blijven lang zitten en de kleur vervaagt niet. Wat ik zo fijn vind, is dat de kleuren in mat en in shine te verkrijgen zijn, ook al ben ik meer van de mat, dus ik heb ze allebei in mat meegenomen. Zelf draag ik deze sticks als ik niet zoveel zin heb om lipstick op te doen, of wanneer ik niet zo goed weet welke lipstick ik moet op doen dan pak ik meestal snel een stick.

Essence Velvet Sticks zijn verkrijgbaar bij Trekpleister en bij Kruidvat voor 1,99 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

1 reacties