Sterre's Lipstick Stash | Essence Longlasting Lipstick - Love Me

by - 06:00:00

Al eerder schreef ik een artikel over de Longlasting Lipsticks van Essence, maar omdat ik er weer eentje bij heb gekcoth, moet ik hier natuurlijk ook iets over schrijven en mooie foto's laten zien. Kijk je mee naar nummer 13 Love Me?

Essence heeft een vast assortiment met lipsticks, hierin vind je de Longlasting lijn en de Sheer & Shine lijn. Sinds begin van het najaar hebben ze hier ook de Matt Matt Matt lijn aan toegevoegd. Deze blijft ook in het assortiment. In de Matt Matt Matt lijn zijn naast de lipglosses ook nieuwe lipsticks toegevoegd.


De Longlasting lipsticks hebben een mat zwarte verpakking met een ringetje in de kleur van de lipstick en bovenop de dop een E van het Essence merk, Verder hebben ze onderop een sticker met de kleur en nummer/naam van de lipstick.


Nummer 13 Love Me is een lichtroze kleur, net heel opvallend, maar wel aanwezig genoeg. Dit is een mooie lipstick om te dragen bij een neutrale make-up look of juist als je de focus op de ogen wilt hebben. Ik twijfelde eerst of ik deze lipstick wel zou dragen en had hem daarom nog niet gekocht, maar ik ben blij dat ik het uiteindelijk toch gedaan heb.

Essence is mijn lievelingsmerk voor make-up en lipstick. Daarom ben ik hier ook zeer tevreden over, Ze zijn goedkoop maar toch supergoed. Ze geven veel kleur af, blijven de hele dag zitten en stinken niet. Ik raad ook vaak mensen aan een lipstick van Essence te kopen als ze willen beginnen met het dragen van lipsticks, omdat ik hier zelf ook mee begonnen ben.

Essence lipstick is te verkrijgen bij Trekpleister en bij Kruidvat voor €2,39 per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties