Beauty | I Heart Makeup I Heart Passion Eyeshadow Palette

by - 06:00:00

Naast lipproducten kreeg ik in de Mystery Bag van de Boozyshop ook een mooi oogschaduwpalette van I Heart Makeup. De vorige keer kreeg ik ook al een oogschaduw palette waar ik totaal niet op gerekend had, dus toen ik dit palette zag, was ik zeker weer erg verrast. Vandaag laat ik hem van dichtbij zien en heb ik er een simpele look mee gemaakt. Kijk je mee?


De verpakking van het I Heart Passion Palette is meteen al een cadeautje om te zien. Het doosje aan de buitenkant is roze met aan de voorkant een doorzichtig stuk waardoor je al een sneak peek krijgt van het prachtige palette. Aan de achterkant zie je de swatches van de oogschaduws en staat een klein beetje meer informatie over het palette zelf. Zo staat er op dat er 16 oogschaduws zijn ontworpen geïnspireerd door hun obsessie met passie. Wat dat ook mag betekenen.


Als je het palette dan uit de verpakking haalt, is het eerste wat je opvalt natuurlijk het grote roze hart aan de voorkant. Deze snap ik dan wel in combinatie met de passie die ze bedoelen. En het ziet er natuurlijk prachtig uit. Ik vind een zwart palette altijd een klassieke uitstraling hebben en vind het mooi staan in mijn stash als ik veel paletten van dezelfde kleur heb. Maar het is wel tof dat ze allemaal dan iets anders hebben waaraan je ze kunt herkennen zoals aan dit hart. Achterop staat weer wat informatie en dezelfde quote als op het doosje.


Dan komen we natuurlijk binnen in terecht. Het gedeelte waar het allemaal om draait. Ik heb dit palette natuurlijk niet zelf gekozen, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Natuurlijk kun je aan de swatches achterop het doosje al een beetje zien welke kleuren erin zitten, maar uiteindelijk kwam ik erachter dat dit plaatje verkeerd om op het doosje staat. De kleuren hebben een behoorlijke variatie, van lichtbruin tot zwart en van groen tot blauw tot paars. Als ik op internet zoek naar beschrijvingen, zie ik dat de bedoeling van dit palette is om zowel een 'everyday-look' als een 'going out-look' te kunnen maken. En ik denk dat dit zeker beide mogelijk is. Ook zie je dat er variatie is tussen matte en shimmer kleuren, iets waar ik heel erg blij mee ben.


In eerste instantie spreken de rosé gouden, bruine en paarse tinten mij het meest aan, totdat ik wat verder kijk en de vierde kleur van de eerste rij me erg opvalt. Het lijkt een erg mooie kleur met een aparte finish en ik ben erg benieuwd naar de swatch. Een ander thema die ik ook er tof vind in dit palette, zijn alle paarse kleuren. Deze zijn goed te combineren met zowel de bruine als de grijze tinten en zijn perfect voor zowel overdag als voor een avondje stappen. Ook ben ik erg blij met de twee mooie highlighters die zijn toegevoegd in dit palette voor op het wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoek.


Toen ik ging swatchen, was ik ontzettend blij verrast. De eerste kleur gaf natuurlijk niet veel pigment af, maar daarna ging het al snel bergopwaarts. En zoals ik al zei, is I Say Go een bijzondere kleur. In de 'pan' lijkt hij grijs/bruin, maar op mijn arm kwam er een paarse gloed doorheen die je op het eerste oog niet ziet. Ik was meteen benieuwd of er nog meer van dit soort cadeautjes in het palette zouden zitten. Natuurlijk was ook Limber Up meteen één van mijn favorieten.


Op de tweede rij zie je erg veel paarse tinten. Ik ben blij dat I Believe in dit palette zit, omdat dit toch wel een perfecte 'crease' kleur is.  Van deze rij is de verrassing toch wel We Are Going Home, omdat deze in de 'pan' lijkt op een zilveren kleur met heel veel glitters, maar in de swatch is het meer een zwarte kleur met een klein beetje shimmer. Mijn favoriet van deze rij is toch wel Takes Over, omdat deze net een andere dimensie heeft dan Dangerous Liaisons, die gewoon paars is.


De laatste rij was voor mij het ultieme cadeautje. Een hele rij met alleen maar glitter kleuren. Ik was vooral benieuwd naar Never Never en deze heeft me ook zeker niet teleurgesteld. Nu weet ik niet of het ook een kleur is waarmee ik snel een look zou maken, maar het heeft me zeker geïnspireerd. Ook U Need More, de grijze kleur, is echt één van mijn favorieten. Deze zal voor kerst ook zeker weer uit de kast gepakt worden.


Toen besloot ik een look te maken met een aantal kleuren die ik goed bij elkaar vond passen en ik pakte natuurlijk als eerste de grote verrassing van dit palette: I Say Go. Op mijn oog zag je nog meer de roze/paarse gloed die erover heen zit en dit combineerde ik met I Believe in de crease. Ik deed Love is the Drug op mijn wenkbrauw bot en een heel klein beetje van Easier Affair in de binnenste ooghoek. Dit is de 'everyday-look' die ik zou maken met dit palette. Wil je ook de 'going out-look' zien? Laat dit dan even achter in de reacties!

Het I Heart Makeup I Heart Passion Palette is verkrijgbaar in de webshop van Beauty88 en kost nu €8,90.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

1 reacties