Beauty | I Heart Makeup Unicorns Heart Highlighter

by - 06:00:00


A Rainbow Highlighter, Made By Unicorns. Dit is de tekst op het doosje van deze bijzondere highlighter. Als je dit leest, word je natuurlijk meteen nieuwsgierig. Nu had Sterre deze highlighter een tijdje geleden al gekocht, maar toen ik hem weer bij de Kruidvat zag liggen, heb ik hem ook meteen meegenomen. Vandaar dat ik je er vandaag meer over ga vertellen!


I Heart Makeup heeft verschillende producten in deze vorm, zo zijn er prachtige blushes, een paar highlighters en een aantal bronzers in een hart. Toch is dit wel een hele bijzondere. Al een aantal jaar is de populariteit van unicorns ontzettend groot. Overal in winkels zie je kleding met unicorns, unicorn haarbanden, notitieboekjes met afbeeldingen ervan en nu dus ook make-up. Wel moet ik erbij zeggen dat deze highlighter niet heel nieuw is, maar al een aantal maanden bestaat. Nieuw in mijn collectie is hij wel. 


De verpakking is erg bijzonder. Ten eerste is hij gemaakt in een hartvorm, maar daarnaast zijn de letters op de voorkant ook nog eens holografisch en veranderen ze dus van kleur in het zonlicht. Ik heb de foto gemaakt in het mooiste licht, zodat de letters een beetje geel/oranje waren, maar op de allereerste foto zie je weer blauwe letters. De achterkant is goudkleurig en bevat informatie over het product enzovoort. Verpakkingen zijn voor mij altijd heel belangrijk. Het product moet mij in de schappen aantrekken, anders zou ik het niet kopen. Toen ik deze highlighter zag liggen, - er zat nog wel een ander doosje omheen, maar die was net zo mooi - wist ik meteen dat ik hem mee zou nemen. Het oog wil namelijk ook wat, vooral bij make-up.


Als je het doosje openmaakt, zie je de prachtige kleuren van de highlighter. Het is geen ingewikkeld doosje met een folie eroverheen, of een spiegel erin gepropt. Het is simpel en draait puur om de kleuren aan de binnenkant. En die verdienen dat ook. Je ziet meteen de hoeveelheid glitter die in de highlighters zit en ik was meteen enthousiast. Ik was wel benieuwd naar de kleuren op de huid, hoe deze apart zouden zijn en hoe ze samen eruit zouden zien. De kleuren lopen niet helemaal recht in de verpakking, dus het hart is niet helemaal eerlijk verdeeld, maar dit maakt op zich niets uit, omdat je de kleuren waarschijnlijk toch combineert om te dragen..


Ik heb de kleuren eerst apart geswatcht en ben daarna met mijn vinger door de hele verpakking geweest om de kleur te maken die je zou krijgen als je het hele product aanbrengt met een kwast. De kleuren hebben van zichzelf al een goede pigmentatie en ik zou ze zeker ook apart gebruiken. Mijn favoriet is absoluut de gele, omdat ik erg hou van gouden highlighters. Maar van de wat apartere kleuren, zou ik de roze kiezen. Zoals je ziet krijg je een hele aparte witte/blauwe kleur als je de kleuren samenvoegt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen niet alle kleuren te kiezen en een andere combinatie te maken. Maar als je alles combineert, overheersen de groene en de blauwe kleur toch sterk. Ik vind het een hele mooie kleur en hij is zeker weten on fleek!

De I Heart Makeup Unicorn Hearts Highlighter is verkrijgbaar bij sommige Kruidvat filialen en online via bijvoorbeeld Boozyshop. Hij kost €5,99.

Heb jij deze highlighter al eens gedragen?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties