Beauty | Make-up Wishlist #1

by - 06:00:00

Je hebt misschien al vaker Wishlist-artikelen van mij voorbij zien komen, maar nog geen zoals deze. Ik maak vaker lijstjes met kleding die ik graag nog zou willen kopen, maar ik heb dit gek genoeg nog nooit eerder met make-up gedaan. Tot vandaag! Ik struinde mijn lievelings-webshops af en vond een aantal leuke producten om op mijn lijstje te zetten.


Natuurlijk kon ik meteen gaan voor de dure merken highlighters en liquid lipsticks die iedereen kent en graag wilt hebben, maar dit wilde ik niet. Ik ben op zoek gegaan naar producten, waarvan ik ook echt van plan ben ze ooit te kopen. Natuurlijk staan er ook duurdere merken op mijn wishlist, maar die bewaar ik wel voor een artikel zo rond mijn verjaardag, waardoor ik wat langer de tijd heb om ervoor te sparen en ook een leuk doel voor mezelf heb gesteld.

LA Girl Pro Conceal Porcellain: €4,99 |  Makeup Revolution Radiance Highlighter Palette: €9,95 | Makeup Revolution Iconic Pro Matte Lipstick Chauffeur: €3,95 | Makeup Revolution Affirmation Palette: €9,95 |  Makeup Revolution New-trals vs Neutrals Palette: € 8,49 | Makeup Revolution Ultra Face Base Primer: €6,49 | Sleek Rose Gold Blush: €6,49 | Makeup Revolution Amazing Curve Mascara: €2,59 | Sleek I-Divine All Night Long Palette: €10,99

Zoals je misschien ziet, heb ik meerdere oogschaduw paletten, die ik graag nog wil hebben. Ten eerste zie je het New-trals vs Neutrals palette van Makeup Revolution, met mooie peach kleuren en daarnaast het Affirmation palette, met prachtige natuurlijke nude tinten en afwisseling van matte en shimmer kleuren. Rechtsonderin zie je ook nog een palette van Sleek, I-Divine All Night Long, waarin je alle nude kleuren die er bestaan tot je beschikking hebt.

Naast oogschaduw heb ik ook nog gezocht naar andere, wat kleinere producten. Zo wilde ik al een tijdje de concealer van LA Girl Pro Conceal proberen en was het niet moeilijk om een primer te vinden die ik maar al te graag aan mijn lijstje wilde toevoegen. Dit werd die van Makeup Revolution, de Ultra Face Base Primer. Ik vond ook een mooie blush van Sleek, namelijk de kleur Rose Gold, die me door de naam, maar ook zeker door de kleur meteen aansprak. Een ander palette dat ik vond was het Radiance Highlighter Palette van Makeup Revolution, wat toch wel ÊÊn van mijn favoriete merken blijkt te zijn. Ik koos deze variant door de warme tinten highlighters, iets wat me toch beter staat dan koele tinten.

Iets anders wat ik altijd wel leuk vind om op te zoeken, is natuurlijk lipstick. Ik zag een aantal kleuren van Makeup Revolution voorbij komen, maar heb uiteindelijk gekozen om de Iconic Pro lipstick in de matte kleur Chauffeur op mijn lijstje te zetten. Daarnaast zocht ik ook nog naar een goede mascara en ik vond er eentje waarvan het borsteltje me erg fijn leek en die ook nog eens erg budget proof is. Daarmee bedoel ik de Amazing Curve mascara van Makeup Revolution.

Het was ontzettend leuk om webshops af te struinen om leuke producten te zoeken die ik op mijn wishlist kon zetten en ik ga ook zeker net zo veel plezier hebben om ze te kopen! Deze producten vond ik in de webshops van Boozyshop en Beauty88.

Liefs,
Carmen

You May Also Like

1 reacties