Persoonlijk | 5 dingen die je nog niet van mij wist | Repost

by - 06:00:00

Ik vond het weer eens tijd voor een repost. Dit betekent dat ik een artikel van een aantal jaar geleden heb opgezocht, waar ik toen heel trots op was, die veel voor me betekent of die op een of andere manier weer relevant is geworden. Door de jaren heen heb ik steeds meer volgers gekregen en zijn er dus veel dingen die je misschien nog niet over me weet. Vandaag deel ik er 5 met je, lees je mee?


1. Ik kijk Sims Let's Plays op YouTube
Dit zijn mensen die laten zien hoe zij Sims spelen. Je weet misschien wel dat ik zelf er fan ben van de Sims en daarom ook alle spellen heb en vaak speel. Maar als ik zelf niet speel, dan kijk ik dus vaak naar anderen op YouTube. Dit is erg leuk natuurlijk, maar vaak ook leerzaam omdat zij mij dingen laten zien die ik nog niet wist en ik krijg veel nieuwe ideeën die ik dan zelf ook kan gaan uitvoeren.

2. Ik breng hele dagen door op mijn kamer
Heerlijk vind ik het, om lekker afgesloten van de wereld -niet helemaal, want internet gebruik ik natuurlijk wel- mijn eigen ding te doen op mijn kamer. Of dit nu muziek luisteren, schoonmaken, artikelen schrijven, schoolopdrachten maken, YouTube kijken of een boek lezen is, ik vind het heerlijk.

3. Ik motiveer mezelf via Pinterest
Op Pinterest kom ik vaak de quotes tegen die ik ook deel op mijn blog in mijn Inspirerende quotes rubriek, maar ook zoek ik inrichtingen die ik prachtig vind, ideeën voor een bruiloft, kinderoutfits en andere dingen waarmee ik mezelf kan motiveren om het beste eruit te halen. Dit deed ik eerst op We Heart It, maar Pinterest heeft dat plekje veroverd.

4. Ik vind het heel spannend om persoonlijke verhalen of video's online te zetten
Ondanks dat ik al bijna een jaar iedere dag artikelen schrijf en ondertussen al een halfjaar video's maak, vind ik het nog altijd spannend als ze online gaan. Zal het wel goed bekeken worden? Zullen er bekenden naar kijken? Zullen die me aanspreken als ze me zien? Zal ik negatief commentaar krijgen? Ik weet dat de meeste bloggers en YouTubers dit hebben, het is gewoon erg moeilijk om van je af te zetten.

5. Ik draag de meeste dagen van de week weinig of geen make-up
Ondanks dat ik blog over beauty en make-up looks op YouTube plaats, draag ik de meeste dagen van de week alleen een beetje foundation en mascara of zelfs helemaal niets. De Beauty in de titel van mijn blog betekent voor mij niet alleen make-up en andere beautyproducten, maar ook het accepteren van jezelf als je even geen zin hebt in een full face make-up look. Beauty komt van binnenuit en daar geloof ik echt in.

Wat vertel jij eigenlijk nooit aan iemand?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties