Persoonlijk | Waarom ik een lipstick verslaving heb | Repost

by - 06:00:00

Veel mensen vragen zich af waarom ik zoveel lipsticks heb en of ik er niet eens zat van word. Daarom dacht ik laat ik er een persoonlijk artikel over schrijven. Dus vandaag leg ik je uit wat ik eigenlijk met lipsticks heb en waarom ik het leuk vind om ze te verzamelen.


Mijn familie weet ondertussen wel dat lipstick mijn hobby is geworden en dat ik het heel leuk vind om naar lipsticks in winkels te kijken en ze te kopen natuurlijk. Vrienden van mij accepteren het ook wel, maar sommigen vragen zich nog wel is af waarom ik zoveel lipstick heb of koop.

In 2015 kocht ik mijn allereerste lipstick van Essence. Nummer 14 Adorable Matt, een dieprode kleur en tegelijk ook mat. Ik begon dus gelijk met een rode lipstick en toen ik hem ging dragen vond ik hem heel mooi staan. Sindsdien ben ik een beetje in de lipstick wereld gerold. Essence was natuurlijk al mijn lievelingsmerk voor budget make-up, dus daar ging ik telkens meer kijken naar mooie lipsticks. Vandaag de dag heb ik er zo rond de 150!


Mensen vragen dus of ik er niet zat van word of geen dubbele lipsticks heb? Ik heb geen dubbele lipsticks. Ik weet namelijk uit mijn hoofd welke ik al heb. Er kunnen natuurlijk wel bijna dezelfde kleuren zijn in mijn stash, maar toch vind ik alle kleuren er anders uitzien. En in iedere lipstick zit wel weer een ander tintje. Ik kan je vertellen dat ik het niet zat wordt. Nu voorlopig in ieder geval nog niet.

Veel mensen zeggen de quote ‘But first coffee’. Voor mij is dat ‘But first lipstick’. Toch schrok ik zelf na een tijdje, toen ik ongeveer 30 lipsticks had, wel van mezelf dat ik er zoveel geld aan heb uitgegeven en er ineens zoveel had. Ik heb hierdoor een tijdje niks gekocht, maar gelukkig ben ik er weer mee begonnen. Iedereen heeft zo zijn hobby. De ene spaart postzegels en ik spaar lipsticks. En ze liggen niet te verstoffen in de kast, ik draag ze ook echt! Als ik make-up draag, draag ik er altijd wel lipstick bij. Op een of andere manier vind ik mijn make-up niet af als ik geen lipstick draag.

I can take on the world but first I’ll need some lipstick! Ja ik ben lipstick verslaafd!

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties