Sterre's Lipstick Stash | Essence Midnight Masquerade Duo Ombre Lipsticks

by - 06:00:00


In oktober was er een Midnight Masquerade Limited Edition van Essence en daarin zaten 2 mooie Duo Ombre lipsticks en natuurlijk moest ik die hebben en uitproberen. Omdat het natuurlijk geen gewone lipsticks zijn, was het een soort van uitdaging om het goed te krijgen.


De Limited Edition lijn had te maken met Halloween, dus de kleurtjes van deze duo ombre lipsticks zijn ook vrij donker. Helaas zijn deze lipsticks niet meer verkrijgbaar.


De verpakking ziet eruit als een lipgloss, met bovenop een draaidop die je eraf kan halen en daaronder zit dan een zwart potlood voor het ombre effect. Aan de onderkant heb je het kleurtje zelf en dat ziet er ook uit als een lipgloss.


Er waren twee kleuren Duo Ombre lipsticks. 01 Dance Till Dawn, een lichtpaarse/rode kleur. En 02 Bloody Marry Me en dat is een hele donkere paarse kleur. De geur van het product is heel chemisch.


Zelf ben ik ontevreden over het product, helaas, omdat de ombre effect niet echt werkt en het product brokkelt na een tijdje af. Het heeft geen mooie finish en geen fijne geur, helaas. Het is natuurlijk jammer dat ik het product niet fijn vind, maar ik ben wel blij dat ik het heb uitgeprobeerd.

Essence Midnight Masquerade Duo Ombre lipsticks waren verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister en kostten 3,- per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties