Sterre's Lipstick Stash | Maybelline 886 Berry Bossy

by - 06:00:00

Nog een Maybelline artikel over een andere lipstick. Maar dan een lichtere versie van de 887. Ook deze kocht ik tijdens de kortingsactie van Maybelline waarbij alles maar €8,99 was.


Deze lipstick heb ik gekocht bij de Kruidvat in december en kostte toen tijdens de actie zoals je al eerder kon lezen €8,99. Maybelline heeft een groot make-up assortiment. Van oog make-up naar gezichts make-up, tot lipsticks en nagellakjes. Maybelline is alleen helaas geen budget proof make-up merk, maar kost je iets meer.


De huls van de lipstick is zilver met paars. Onderop zit een sticker met de gegevens van de lipstick. De buitenkant van de huls is paars en als je de huls eraf haalt heb je een zilveren huls waar de lipstick in zit. Helaas is deze lipstick te groot voor mijn lipstick kast, dus heb ik het op een plankje ernaast staan.


Berry Bossy is een lichtpaarse, matte kleur en zoals ook deze naam weer zegt is het een bessenkleur. Deze kleur is een stukje lichter dan die van Blackest Berry en heeft soms naast het paarse ook een beetje een roze tint.


Er valt niet veel bijzonders te zeggen over deze lipstick, het is gewoon een prima product. Hij brengt fijn aan, is zacht en blijft lang zitten. Hij droogt aardig mat op en heeft een mooie finish.

Maybelline 886 Berry Bossy lipstick is verkrijgbaar bij Trekpleister en bij Kruidvat voor €12,95.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

1 reacties