Unboxing | Sieraden van Jaoillerie + KORTINGSCODE!

by - 06:00:00

Al eerder deed ik samenwerkingen met sieraden webshops, maar dat was al weer een tijdje geleden. Vandaar dat ik op zoek ging naar een bedrijfje op Instagram en al gauw kwam ik Jaoillerie tegen. Ik kreeg contact met de eigenaresse en snel daarna besloten we een samenwerking aan te gaan. Ik ontving een pakketje met prachtige sieraden en ook een code waarmee jij met korting kunt shoppen! Benieuwd? Lees dan snel verder!


Op Instragram heeft Jaoillerie nog niet veel volgers, maar het sieradenmerk was bij mij al zeker vaker voorbij gekomen. In haar webshop zag ik echter nog meer mooie sieraden en toen ze vroeg of ik er een aantal wilde uitzoeken, was het dus echt een moeilijke keuze. Uiteindelijk zocht ik twee armbandjes uit en kreeg ik een mailtje later nog de optie voor een derde item, die ik je later laat zien. Het pakketje was erg snel binnen en ik kon dus ook niet wachten met openen en foto's maken. Zoals je ziet, kwam ieder sieraad in een hele schattige verpakking die eigenlijk te mooi is om open te maken. Toch won de nieuwsgierigheid!


Als eerst opende ik het zakje waarin ik eigenlijk al kon zien wat het was. Dit is het armbandje wat ik als eerst uitkoos. Het is een Swarovski Elements armbandje met zwarte steen. Deze kleur heb ik zelf gekozen en dit deed ik, omdat ik veel zwart draag en ik dit een mooie combinatie vind met zilver. Toen ik het armbandje uit de verpakking haalde, was ik meteen erg blij met deze keuze, omdat je ziet dat het een klassiek sieraad is wat overal bij past. Tijdens het doorgeven van mijn voorkeuren heb ik ook mijn polsmaat opgemeten, zodat we zeker wisten dat hij zou passen. En het klopt precies. Wel zit er nog een verlengstukje aan, waardoor je het armbandje ook met grotere polsen kunt dragen. Aan het eind van het verlengstukje zit een klein rondje met daarop de letter J van Jaoillerie, wat een leuk detail!

Het Swarovski Elements 6 mm armbandje kost €7,- en je kunt zelf de kleur van de steen kiezen!


Daarna zag ik iets wat ik niet verwacht had. Het was dit schattige flesje met daarin een briefje waar je zelf nog iets op kunt schrijven. Je kunt dit ergens neerzetten en er af en toe naar kijken als je jezelf ergens aan wilt herinneren, maar je kunt het ook toevoegen aan een cadeautje voor iemand, met een leuke boodschap erop. Ik vond dit een erg leuke verrassing en hij staat mooi op mijn kastje naast mijn andere flesje waar een engeltje in zit.

Het wensflesje kost €2,- en komt met een leeg blaadje waar een ringetje omheen zit! 


Het volgende zakje was iets mysterieuzer, ik had geen idee wat hier in zat. Toen ik mijn voorkeuren doorgaf, had ik twee armbandjes aangegeven en deze zat daar niet tussen. Het armbandje lijkt er wel op, maar die zul je later nog zien. Dit was dus weer een verrassing voor mij en zeker een hele leuke. Dit armbandje is gemaakt van elastiek en gemรชleerde glaskralen in een heel mooie 'marble' print. Deze print herkende ik, want die komt ook terug in het tweede armbandje dat ik koos. De 'houder' waar het armbandje omheen zat, is niet alleen heel leuk, maar ook erg handig om hem op te bewaren. Dit heb ik met meerdere armbandjes zo gedaan en zo blijven ze naar mijn mening mooier. Dit was dus een erg leuke verrassing!


Het volgende zakje was het armbandje waar ik het eerder over had. De tweede die ik zelf had uitgekozen. Ook deze zat weer verpakt in een heel leuk zakje, die eigenlijk te leuk is om open te maken. Het armbandje zat vastgemaakt aan een kaartje, waardoor je meteen goed kan zien, welk sieraad je vast hebt. Ik koos voor een ball chain armbandje, met vier grijs gemeleerde glaskralen, die je dus al in het vorige armbandje voorbij hebt zien komen. Wat dat betreft passen ze dus goed bij elkaar. Ook hier koos ik weer voor deze kleur, met in mijn achterhoofd de kleding die ik draag en de klassieke uitstraling waar ik voor wilde gaan. Dit armbandje is echter wel precies op maat gemaakt, dus zorg dat je je pols goed op meet als je bestelt! Ik heb meerdere van deze armbandjes en ik vind ze erg mooi staan in combinatie met andere, wat simpeler uitziende sieraden. Dit is een echte eyecatcher!

Het Ball Chain armbandje kost tussen de €5,- en €7,- en je kunt kiezen tussen verschillende soorten glaskralen!


Als laatst is daar dan het derde item waar ik het in het begin van deze Unboxing al over had. In de mail werden de sieraden die ik had uitgekozen onder elkaar gezet en daar stond ineens dit item ook tussen. Weer een leuke verrassing! Ik heb het over deze super schattige sleutelhanger met Swarovski steen. Ik mocht hierbij ook de kleur van het steentje en de tekst voor op het bedeltje kiezen. Omdat ik mijn blog en YouTube kanaal samen met mijn zusje Sterre doe en de armbandjes op mijn maat zouden worden gemaakt, leek het me leuk dit laatste item voor haar te doen. Ik koos daarom voor de tekst ZUS en een prachtige Blush Rose kleur steen, waarvan ik weet dat zij hem mooi vindt. Het is dus een sleuterhanger, maar omdat hij niet erg groot is en zo persoonlijk gemaakt wordt, zou je hem ook aan een kettinkje kunnen hangen en kunnen dragen.

Het hangertje met Swarovski steen kost €7,- en je mag zelf de tekst (tot 5 letters) en de kleur van de steen kiezen!


Natuurlijk probeerde ik ook of alle armbandjes samen leuk stonden en zoals ik al verwachtte, was ik meteen verliefd. Ik ben blij dat ik gegaan ben voor neutrale kleuren die ik iedere dag zou kunnen dragen en gaf het de klassieke uitstraling waar ik al op had gehoopt. Ik wil Amy van Jaoillerie bedanken voor deze fijne samenwerking en voor de prachtige sieraden!

Amy is jullie ook niet vergeten en gaf mij een code waarmee je met korting kunt winkelen in haar webshop. Met de code 'beautyandbliss'  krijg je op haar website namelijk gratis verzending in NL of €2,50 korting als je bestelt voor een bedrag boven de €25 (dan zijn de verzendkosten al gratis). Deze kortingscode is geldig t/m 25 juni 2017. Dus ik zou zeggen, veel shopplezier!

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties