Fashion | Primark Wishlist #5

by - 06:00:00

Nu het steeds warmer wordt, vond ik het wel weer eens tijd om online op zoek te gaan voor leuke nieuwe items voor op mijn wishlist. Natuurlijk belandde ik al gauw weer in de webshop van de Primark en zag ik dat ze echt weer leuke items online hadden staan. Vandaar dat dit alweer mijn vijfde Primark Wishlist is!

Bikini top: €11 | Bikini broekje: €6 | Zwart broekje: €5 | Oorbellen: €2 | Oranje top: €5 | Slippers: € 5 | Zwarte tas: € 12 | Zonnebril: €4 | Nudekleurige top met knoop: €6
De items die ik als eerst vond, waren allemaal zwart. Toen ik begon met het maken van de collage, viel me dat op en ging ik nog eens op zoek naar wat gekleurdere spullen. Ik heb een aantal dingen weg moeten doen, maar ben erg tevreden over het eindresultaat!


De top in het midden is toch wel waar het allemaal om draait. Deze zat eerst in het zwart in de collage, maar al snel koos ik toch voor oranje. Het leuke aan de top vind ik de touwtjes aan de voorkant en natuurlijk de kleur! De slippers zijn eigenlijk een beetje een grapje. Ik vind ze ontzettend tof, maar weet niet wanneer ik ze zou dragen. Toch zou ik ze graag willen hebben, gewoon omdat ze zo cool zijn. Qua accessoires ging ik dit keer veilig voor zilver. De oorbellen zijn knopjes en via de achterkant loopt er dan een heel mooi detail onder je oorlel door. Ik heb dit soort oorbellen al vaker gezien en ben helemaal verliefd! De tas is een klassieker. Een zwarte rugzak die je overal mee kunt combineren. Handig als je deze zomer weggaat en veel mee moet nemen en je geen zere schouder wilt krijgen. Ik vind hem erg mooi en zwart is toch wel tijdloos.


Dan komen we bij de rest van de items. De neutralere dingen. De bikini is ook echt een favoriet. Ook deze had je weer in andere kleuren, maar deze sprak me toch het meest aan. De vorm is anders dan ik normaal zou dragen en echt iets wat ik zeker eens wil proberen. Aan de zijkant van het broekje zitten 'cut-outs', wat het nog een leuker effect geeft. In diezelfde kleur vond ik een heel leuk shirt met aan de voorkant een knoopje, waardoor hij voor kort is en op de broek valt en achter lang is. Erg leuk! De zonnebril heb je misschien al eens eerder voorbij zien komen in een wishlist.. En ja, hij staat er nog steeds op! En dan als laatst een simpel zwart broekje, heerlijk voor in de zomer. Ik heb al zo'n soort broekje en door de stof is het echt lekkerder om in het warme weer te dragen dan een spijkerstof broekje.

Dan waren dat alweer de spullen die ik uitkoos in de webshop van de Primark. Hopelijk kan ik er binnenkort weer eens naar toe en een aantal van deze items meenemen! Wat is jouw favoriet?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties