Beauty | Favorieten Juni

by - 06:00:00

Deze maand komt er geen favorieten-video online, vandaar dat ik vandaag een artikel schrijf waarin ik mijn top-5 producten van de afgelopen maand aan je laat zien. Ben je benieuwd? Kijk dan eventjes verder!


Etos Highlighting Powder in 001 Gold
Het eerste product is een highlighter. In bijna iedere favorieten-video zit wel een highlighter. Ik vind dit namelijk één van de leukste producten om te gebruiken. Het maakt een look helemaal af. Je hebt veel verschillende highlighters, van heel opvallend naar wat subtieler. Deze van de Etos is erg subtiel. Er zit geen opvallende glitter in en hij geeft je een mooie, natuurlijke glans. De gouden kleur van dit product staat mooi bij warme looks, maar is ook erg geschikt om koele looks iets minder ijzig te laten lijken. Dit is bij mij namelijk vaak het geval. Ik vind het dan erg mooi om het met een mooie goude highlighter wat op te warmen. Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over dit product, die kun je hier lezen.


Makeup Revolution The Matte Effect Foundation
Foundation is ook een product waar ik vaak mee probeer te variëren. Ik vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen en nieuwe favorieten te vinden, zoals deze van Makeup Revolution. Echter heb ik deze al een tijdje in de kast liggen. Ik kocht de foundation vorig jaar zomer, toen ik iets bruiner was, omdat al mijn foundations te licht waren. Vanwege het zelfbruinen voor de bruiloft van mijn moeder, heb ik deze foundation er weer eens bij gepakt en ben ik opnieuw verliefd geworden. Deze foundation droogt mijn huid niet uit, bedekt de oneffenheden goed en droogt ook nog eens mat op, wat wil je nog meer?! Een uitgebreider artikel over dit product kun je hier vinden.


Beebee Natural Bronzer 3in1 Powder
Deze bronzer had ik eigenlijk al een paar maanden in de kast liggen, zonder het te hebben gebruikt. Ik was namelijk niet echt fan van de eerdere bronzer die ik kreeg van Beebee, waardoor ik deze automatisch niet aanraakte. Het verschil was echter dat in de vorige bronzer een glitter zat en deze mooi mat was. Ik besloot hem eens te proberen en ik was meteen verliefd op het resultaat. Door de drie kleuren krijg je een mooie dimensie in je make-up en worden de schaduwen in je gezicht benadrukt. Ik gebruik daarom ook alle drie de kleuren met een grote kwast, in plaats van dat ik er eentje uitkies. Maar je zou dit wel kunnen doen als je dit liever hebt. De kleuren zijn individueel ook erg mooi.


Makeup Revolution Mono Eyeshadow in Pure
Deze oogschaduw kreeg ik in de Mystery Bag van Boozyshop na een bestelling op Goede Vrijdag. Ik wist in eerste instantie niet goed wat ik ermee moest, omdat ik niet echt van mono oogschaduws hou. Geef mij maar een mooi palette waar alles in zit, daar kan ik meer mee. Maar naast een oogschaduw palette, heb ik nu ook deze losse oogschaduw liggen iedere dag. Het is namelijk de perfecte crease-kleur en blending-kleur. Hij past beter bij warmere looks, maar is ook perfect om koele looks iets warmer te maken. Ook is het de perfecte ondertoon voor iedere oogschaduw en blend hij erg goed door de romige textuur. Ik breng deze kleur aan met een 'fluffy' blending kwast en hierna begin ik aan de rest van mijn look.


Catrice Nail Polish in Too Sweet to Tweet
Tijdens de verhuizing heb ik eigenlijk niet echt meer nagellak gedragen. Mijn nagels braken daardoor ook meteen allemaal af en al gauw daarna vond ik het weer tijd om ze te laten groeien. Mijn nagels groeien alleen als er een laagje nagellak overheen zit. Toen ik een kleurtje moest kiezen, was mijn oog al snel gevallen op dit lakje van Catrice, dat ik nog niet zolang in mijn stash heb. In het juiste licht lijkt het grijs, wit en paars tegelijk. Een erg interessant kleurtje dus. Het past bij iedere outfit en brengt mijn liefde voor pastelkleuren weer een beetje terug. En de naam is natuurlijk ook te zoet voor woorden!


Wat is jouw favoriete product van de maand juni?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties