Lifestyle | Primark Home Wishlist #6

by - 06:00:00

Nu we net verhuisd zijn, zijn we natuurlijk nog steeds op zoek naar de leukste spulletjes voor in huis. De grote spullen staan al, maar we hebben nog veel kleine hoekjes om op te vullen. Daar heb je natuurlijk leuke decoratie voor nodig. Vandaar dat ik weer eens in de webshop van de Primark -mijn fave voor interieur spulletjes- keek en een nieuwe wishlist samenstelde.


Als eerst kwam ik dit superschattige kussen tegen, wat ook meteen mijn favoriet is uit deze hele wishlist. Zoals je misschien weet, ben ik ontzettend fan van Bambi. Zo heb ik al een knuffel en twee pyjama's van mijn favoriete Disney beestje. Dit kussen kon dus niet ontbreken in dit lijstje. Daarnaast vind ik dromenvangers ook erg mooi. Ik heb zelf al een bruine, maar boven mijn bureau is deze roze veel leuker! In iedere wishlist staat ook altijd wel een kaars en omdat er nog meer marmeren voorwerpen aan zitten te komen, koos ik deze keer ook maar voor zo'n kaars.


Het volgende item wat ik echt heel erg leuk vind, is dit koperen lampje. Hij past erg mooi op mijn bureau, aangezien ik daar wel meer koperen items heb. De kamerspray zou erg tof zijn in de wc of bijvoorbeeld in de badkamer. Ook hierin komt weer het roségouden en het marmeren terug. Dan in het midden dit mooie planner bord. Deze zou ik in de keuken hangen en hier kunnen we onze maaltijden op plannen. Ook hier zie je weer een marmeren randje. Wat zou toch het thema zijn deze week?


Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste items, maar zeker niet de minsten. Dit geweldige LOVE bord met lampjes heb ik al vaker voorbij zien komen en heb ik deze keer toch maar in mijn wishlist gestopt. Voor het filmen van video's op de achtergrond of tijdens een feestje als decoratie. Je kunt er alle kanten mee op. Daarna heb ik nog een aantal marmeren decoraties gevonden, zoals deze leuke onderzetters en twee mandjes waar ik bijvoorbeeld mijn parfums in kan neerzetten. Je kunt ze ook in je kledingkast zetten, maar dan zie je het marmeren effect natuurlijk niet zo goed. Dan als allerlaatst een notitieboekje, want ook daar heb ik een soort obsessie van. En ook deze heeft weer een marmeren effect, erg leuk!

Bambi kussen: €8 | Dromenvanger: €4 | Kaars in marmeren pot: €6 | Koperen lamp: €10 | Kamerspray: € 4 | Weekly Planner bord: €7 | LOVE bord met lampjes: €10 | Marmeren onderzetters: €2,50 | Mandjes met marmereffect: €7 | Notitieboekje: €3

Wat is jouw favoriete item uit deze wishlist?

Liefs,
Carmen

You May Also Like

0 reacties