Sterre's Lipstick Stash | Etos Color Care Christmas Limited Edition

by - 06:00:00

Hier ben ik weer, met m'n lipstick stash! Ik mag dan wel weg zijn geweest, maar toch ben ik natuurlijk doorgegaan met lipsticks kopen. Hierbij de twee lipsticks van de kerst Limited Edition 2016 van de Etos. Het zijn moisturizing lipsticks in twee mooie kleuren, dus lees je mee?


In april heb ik deze twee lipsticks voor de helft van de prijs kunnen kopen bij de Etos natuurlijk. Ze waren voor de helft van de prijs, omdat het de Limited Edition lijn was van kerst 2016 en ze van de overgebleven make-up producten af wilden.

Etos heeft een hele make-up lijn met allerlei vernieuwde producten erin. Zoals gezichts make-up, oogmake-up en tools. De verpakking van deze lipstick is glanzend roségoud met bovenop een sticker met de kleur en naam van het product. Verder staat er het Etos logo op in het zwart. De verpakkingen zijn anders dan de andere Color Care lipsticks, omdat het natuurlijk een Limited Edition is.


Forbidden Pink is een nude kleurtje met een roze ondertoon, De formule van de lipstick is zacht en creme-achtig en verzorgt je lippen goed. Secret Temptation is een donkerrode kleur, deze kleur droeg ik op de bruiloft van m'n moeder en heeft dezelfde formule als Forbidden Pink. De Color Care lipsticks zijn -zoals de naam ook al zegt- vooral verzorgend voor je lippen.

De geur van deze lipsticks is heel apart, maar lekker. Het is moeilijk te omschrijven. Ik zei in het begin dat het rook naar Haribo snoepjes, ze zijn heel zoet maar toch aangenaam om te dragen.

Etos Color Care lipstick is niet meer verkrijgbaar bij de Etos en kostte  €2,- per stuk.

Liefs,
SterreYou May Also Like

0 reacties