Sterre's Lipstick Stash | Romantic Bear Lipsticks

by - 06:00:00

Lime Crime lipsticks, maar dan de neppe variant van AliExpress. Maar toch ben ik er super blij mee. Drie kleuren die bij elkaar passen, maar toch erg verschillend zijn. De kleur, geur en dat voor maar 0,81 cent per stuk.


Deze 3 lipsticks heb ik in april besteld op AliExpress en heb ik in juli mogen ontvangen. Natuurlijk weet je dat als je iets besteld op deze site, dat het een tijdje duurt voordat je het binnen hebt. Sinds ik ze heb ontvangen draag ik ze bijna elke dag.


Ik heb al eerder lipsticks van Lime Crime op AliExpress besteld, alleen zien deze er anders uit. Deze lipsticks hebben een blauwe huls met bloemen en er staat Romantic Bear op. Op de onderkant staat de kleur en naam van het product.


De kleur Cashmere is een nude kleurtje met een lila/paarse ondertoon.
De kleur Riot is een aparte kleur. Wij beschrijven hem als rood, bruin en roze. De kleur is dus niet specifiek te benoemen.
De kleur Salem is een donkere chocoladebruine kleur.

De lipsticks ruiken naar Nesquik, de poedervormige chocolade waar je chocolademelk van kan maken. Voor de rest zijn deze lipsticks top, ze drogen mat op en blijven lang zitten. De verkoper van deze lipsticks bestaat niet meer op AliExpress, dus ik kan ook geen link toevoegen ervan. Maar er zijn wel andere verkopers met soort gelijke Lime Crime lipsticks.

Lime Crime Romantic Bear was verkijgbaar op AliExpress en kostte 0,81 cent per stuk.

Liefs,
Sterre

You May Also Like

0 reacties